En dag, en nat, en fælles kamp

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg overnatte på pladsen?
  Hvordan overnatter jeg på pladsen

  Det er muligt for holdene at ønske en teltplads i Haderslev Dampark. 

  Det er en god ide at medbringe stole og borde. Derudover er det altid festligt, hvis I pynter teltet. Det kan være i et tema, der passer til jeres holdnavn eller med sponsorlogoer eller andet.

  På holdkaptajnmøderne vil I få flere praktiske informationer om, hvornår I kan slå telte op, og hvordan I får tildelt en plads.

  Stafet for Livet i Haderslev har indgået en aftale med Aamand Udlejningscenter, så det er muligt at leje et telt til holdet og evt. borde og stole. Flere hold kan også gå sammen og dele et større telt.

  Priserne er:

  Telte: 3x3 m                kr. 1.550,-

  3x6 m              kr. 2.200,-

  3x9 m              kr. 2.850,-

  6x6m             kr. 3.050,-

  Møbler:

  Bord og 8 plaststole:                kr. 115,-

  1 bord                     kr. 50,-

  1 plaststol                  kr. 10,-


  Af beløbet går ca. 15% til Stafet for Livet. Priserne er incl. levering samt opsætning/nedtagning og lovpligtig nødbelysning. Aftale om leje af telt m.v. træffes direkte med Aamands


  Udlejningscenter på mail loh@aamands.dk eller på telefon 7450 6440.

   

 • Hvor mange deltagere er der på et hold?
  Hvor mange deltagere er der på et hold?

  Du bestemmer selv, hvor stort dit hold skal være, men holdet skal have minimum én deltager på banen i det døgn. Hvert hold har en holdkaptajn, der står for at koordinere og kommunikere med holdet.

  Du tilmelder dig som holddeltager eller holdkaptajn her


  Kan du ikke selv samle et helt hold, har du mulighed for at deltage på Det Åbme Hold, som du kan melde dig til her på hjemmesiden,

 • Hvem kan deltage som Fighter?
  Hvem kan deltage som Fighter?

  Alle, der har hørt ordene ”Du har kræft, kan deltage som Fightere til stafetten. Det vil sige nuværende og tidligere kræftpatienter.

  Fighterne går den første runde på banen iført gule t-shirts og er på den måde det hångribelige bevis på at kampen mod kræft nytter. Efter Fighterrunden er der et særligt program for Fighterne med mad og underholdning.

  Læs mere om at være Fighter og tilmeld dig her.

 • Hvor lang er banen?
  Hvor lang er banen?

  Der er to ruter: Én på én kilometer inde i selve damparken. Og så er der en rute på to kilometer, som via en tunnel under Omkørselsvejen går ud over damhalvøen.

 • Hvad betyder det at købe lys?
  Hvad betyder det at købe lys?

  En smuk del af Stafet For Livet er, at vi tænder lys for dem, der kæmper mod kræft eller dem som vi har mistet. 

  Du kan tænde et lys her på hjemmesiden. Hvis du tænder lys her på hjemmesiden, sørger vi for, at din hilsen bliver skrevet på en lyspose og bliver sat op som en del af lysceremonien. POSER KØBT EFTER KL. 18.00 VIL IKKE BLIVE UDSKREVET, men vil fortsat brænde på hjemmesiden. Du kan også udsmykke og købe en lyspose under stafetten i lysteltet, der ligger neden for scenen.

  Lysceremonien foregår lørdag kl. 21.30 - 22.30. Stafetten neutraliseres i det tidsrum.