En dag, en nat, en fælles kamp

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan bliver jeg frivillig i 2022?
  Hvordan bliver jeg frivillig?

  Hvis du vil være med til planlægningen eller praktisk frivillig ved afviklingen af Stafet for Livet Helsingør 2022 er du velkommen til at kontakte enten Gunnar gstein@outlook.dk eller Lene helsingoer@stafet.cancer.dk

 • Hvor mange deltagere er der på et hold?
  Hvor mange deltagere er der på et hold?

  Du bestemmer selv, hvor stort dit hold skal være, men holdet skal have minimum én deltager på banen i det døgn, stafetten varer. Den typiske størrelse hold er 10-20 personer. Hvert hold har en holdkaptajn, der står for at koordinere og kommunikere med holdet.

  Du tilmelder dig som holddeltager eller holdkaptajn her

  Mange hold synes, det er motiverende at samle ind til Stafet For Livet og på den måde gøre en forskel i kampen mod kræft. Du kan læse mere om indsamling for hold her.

 • Hvem kan deltage som Fighter?
  Hvem kan deltage som Fighter?

  Alle, der har hørt ordene ”Du har kræft” kan deltage som Fightere til stafetten. Det vil sige nuværende og tidligere kræftpatienter.

  Fighterne går den første runde på banen iført gule t-shirts og er på den måde det hångribelige bevis på at kampen mod kræft nytter. Efter Fighterrunden er der et særligt program for Fighterne med mad og underholdning.

  Læs mere om at være Fighter og tilmeld dig her.

 • Hvor lang er banen?
  Hvor lang er banen?

  I 2021 var der to primære baner indtil Kronborg lukkede portene ca. 19.45.

  En gå/løbe-rute rundt om Kronborg slot på ca. 1.500 m og en gå-rute indenom slotsområdet på ca. 750 m. Så alle uanset alder og helbred havde mulighed for at være med. 

  Da Kronborg lukkede var der to kortere ruter en gårute rundt om Værftshallerne og en gå/løberute langs Kulturhavnen.

  De områdenære baner betød, at man hele tiden kunne føle sig som en del af arrangementet, når man var på banen, og at man kunne mærke fællesskabet og sammenholdet mellem deltagerne.

  Placeringen i 2022 er ikke endelig fastlagt, hvorfor vi endnu ikke kan sige noget om ruterne.

 • Hvad betyder det at købe lys?
  Hvad betyder det at købe lys?

  En smuk del af Stafet For Livet er, at vi tænder lys for dem, der kæmper mod kræft eller dem som vi har mistet. 

  Du kan enten tænde et lys her på hjemmesiden eller til stafetten. Hvis du tænder lys her på hjemmesiden, sørger vi for, at din hilsen bliver skrevet på en lyspose og bliver sat op som en del af lysceremonien.

  Lysceremonien foregår, når mørket falder på og varer omkring 15-30 minutter. Du kan se det tidspunktet for lysceremonien i programmet