Tænd et lys

Du kan tænde dit eget lys her på siden. På hver pose kan du skrive et navn eller en hilsen til de personer, du gerne vil støtte eller minde.

Arrangørerne skriver din hilsen på en lyspose og stiller den op som del af lysceremonien til stafetten. Lysposerne kan også købes til selve stafetten, men hvis du tænder det allerede her på nettet, vil lyset brænde på nettet frem til stafetten.

De lys, der tændes her på siden frem til dagen før stafetten, sættes også op til lyscermonien sammen med de andre lysposer.

 

Køb lys som virksomhed

Som virksomhed kan I også vælge at tænde lys, som sættes op på stafetten. Det er en god måde at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde på.

Tag kontakt til arrangørerne for at aftale, hvordan din virksomhed kan tænde lys til stafetten - og hvordan lysene kan indgå som en del af lysceremonien.

 

Seneste tændte lys

Lys dedikeret til Kommentar
Til støtte for mor fordi du fighter
Til støtte for Lise Jeg klarer den
Til minde om Per Kære Per Du er savnet hver dag ❤️
Til minde om Sven Til minde om Sven Jensen
Til minde om Hakon Ægtemand, far, svigerfar, morfar og farfar, Hakon Jensen
Til støtte for Bente Vi er altid med dig kære mor.
Til minde om Karen Vores højtelskede og savnede mor, mormor og oldemor ❤️
Til støtte for Arnold Alle kræftramte
Til støtte for Ellen
Til minde om Kjeld min højtelskede mand - en sand fighter, som bevarede smilet til det sidste trods en alt for ulige kamp. ❤️ MINDES MED KÆRLIGHED ❤️
Til minde om Kjeld den allerbedste ‘Daddy Cool’ ❤️ YOU’LL NEVER WALK ALONE ❤️
Til støtte for ❤️ Alle de dygtige forskere, som kan give kræft-ramte håb for livet❤️
Til minde om Ilhan Du er stadig savnet
Til minde om Jørn Du har været savnet længe men vil aldrig blive glemt
Til minde om Kjeld min elskede mand. Du var en sand fighter som kæmpede til det sidste mod den ulige kamp, du kom op i mod. ❤ Mindes med kærlighed ❤
Til minde om Jacob Jacob Lundager
Til minde om Jacob Jacob Lundager
Til minde om Jacob Jacob Lundager
Til støtte for Anna Til støtte for min mormor som har overvundet kræft. Hun er en af de sejeste mennesker jeg kender og jeg er Mega stolt af hende. Jeg elsker dig.
Til støtte for Marie Til støtte for min faster som har overvundet brystkræft. Hun er en af de sejeste mennesket og jeg er Mega stolt af alt hende og alt hun har været igennem. Jeg elsker dig.
Til minde om Finn Kære far, morfar og svigerfar ♥️ Vi savner dig hver dag, og du vil altid være i vore tanker og hjerter ♥️ Den største stjerne på himlen er der hvor du sidder og kigger ned på os
Til støtte for Bente Du er sej, kæmp videre Bente
Til støtte for Bente Du er sej, kæmp videre Bente

Find tændte lys

Søg på navnet på den person, lyset er tilegnet