Om at tænde lys

Du kan tænde dit eget lys her på siden. På hver pose kan du skrive et navn eller en hilsen til de personer, du gerne vil støtte eller minde.

Arrangørerne skriver din hilsen på en lyspose og stiller den op som del af lysceremonien til stafetten. Lysposerne kan også købes til selve stafetten, men hvis du tænder det allerede her på nettet, vil lyset brænde på nettet frem til stafetten.

De lys, der tændes her på siden frem til dagen før stafetten, sættes også op til lyscermonien sammen med de andre lysposer.

 

Køb lys som virksomhed

Som virksomhed kan I også vælge at tænde lys, som sættes op på stafetten. Det er en god måde at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde på.

Tag kontakt til arrangørerne for at aftale, hvordan din virksomhed kan tænde lys til stafetten - og hvordan lysene kan indgå som en del af lysceremonien.

 

Seneste tændte lys

Lys dedikeret til Kommentar
Til støtte for Per Til vores morfar. Den bedste morfar der findes. Du SKAL bare være vores morfar LÆNGE endnu. Du er så stærk, sej og klog Magnus, August og Simon
Til støtte for Jens Min fantastiske morbror Jens. Som skulle igennem et sejt og opslidende forløb. Håbet er stort i vores hjerter for at du skal blive helt rask. Kæmp videre - for dig og for os! Kærlighed fra din niece og familie
Til støtte for Per Min stærke og seje far. Som selv bidrager så meget selvom han selv må kæmpe mod kræften. Med uendelig kærlighed og stolthed Pia og drengene

Find tændte lys

Søg på navnet på den person, lyset er tilegnet