Tænd et lys

Du kan tænde dit eget lys her på siden. På hver pose kan du skrive et navn eller en hilsen til de personer, du gerne vil støtte eller minde.

Arrangørerne skriver din hilsen på en lyspose og stiller den op som del af lysceremonien til stafetten. Lysposerne kan også købes til selve stafetten, men hvis du tænder det allerede her på nettet, vil lyset brænde på nettet frem til stafetten.

De lys, der tændes her på siden frem til dagen før stafetten, sættes også op til lyscermonien sammen med de andre lysposer.

 

Køb lys som virksomhed

Som virksomhed kan I også vælge at tænde lys, som sættes op på stafetten. Det er en god måde at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde på.

Tag kontakt til arrangørerne for at aftale, hvordan din virksomhed kan tænde lys til stafetten - og hvordan lysene kan indgå som en del af lysceremonien.

 

Seneste tændte lys

Lys dedikeret til Kommentar
Til minde om Christina Jensen Christina Jensen - du er fortsat meget savnet. Håber du følger med os, som den smukkeste stjerne på himlen.
Til støtte for Min Søster og Min Far Min lillesøster og min far kæmper begge 2 på henholdsvis 2. og 16. år er sej kamp mod uhelbredelig kræft TAKnemmelig for alt den hjælp de modtager på rejsen, der er i den grad brug for den <3
Til minde om Hanne
Til støtte for Gitte og Bo I er de sejeste og bedste venner tak for jer
Til minde om Annemette Mor, du er savnet. Jeg ville ønske, du kunne have mødt dine børnebørn og at de kunne have lært dig at kende.
Til minde om Ingeborg Kære mormor. Du har formet mit liv på flere måder, end du nogensinde kunne have vidst. Jeg ville ønske, vi havde haft mere tid.
Til minde om Willy Du betød mere end jeg nogensinde fik fortalt dig. Tak for alt.

Find tændte lys

Søg på navnet på den person, lyset er tilegnet