Vi vil gerne tilbyde alle nuværende og tidligere kræftpatienter og deres støtter at deltage i Stafet For Livet, fordi vi ved, hvilken forskel det gør at være med til dette livsbekræftende arrangement. Derfor vil vi gerne have Stafet For Livet udbredt til endnu flere byer.

Vil du gerne arbejde for, at Stafet For Livet også kommer til dit område? Overalt er Stafet For Livet organiseret af frivillige. For at starte Stafet For Livet i jeres område skal I gerne være 4- 5 personer, der bakker op om idéen. I er meget velkomne til at kontakte os, så vi vil sammen med jer invitere til et informationsmøde og arbejde for at finde nok frivillige i jeres område til at arrangere Stafet For Livet.

 

Vi holder typisk et par åbne informationsmøder om Stafet For Livet, hvor vi fortæller om projektet, og hvad der skal til for at holde Stafet For Livet. Derefter sammensætter vi en frivilliggruppe, der kan stå for at planlægge og afholde Stafet For Livet i byen.

Helt nye byer
Bor du i en by, hvor vi ikke har forsøgt at få Stafet For Livet til endnu, så kontakt os endelig. Vi tager en snak om, hvordan vi kan få indkaldt til første informationsmøde og får undersøgt, om der er grundlag for at få Stafet For Livet til byen.

Send en mail til stafetforlivet@cancer.dk

Læs mere om at være frivillig