Opret et hold

Stafetten holdes i gang af de mange holddeltagere, der går eller løber på banen. Når du opretter et hold, bliver du holdkaptajn og kan invitere familie, venner eller kolleger til at være med på dit hold. Som hold oplever I et fællesskab, når I samler penge ind frem mod stafetten, og når I kommet igenem døgnet sammen. Sammen får I en meningsfuld oplevelse og gør en forskel i kampen mod kræft.

tænd et lys Tænd lys til minde eller støtte

Du kan tænde et lys for en person, du gerne vil mindes eller støtte i kampen mod kræft. På alle stafetter afholdes en lysceremoni. Når mørket falder på, tændes der levende lys i papirsposer med de personlige hilsner, der er udfyldt på lysposer enten her på hjemmesiden eller på stafetpladsen. Alle deltagere samles omkring lysposerne til en smuk lysceremoni, der giver tid til eftertanke og fordybelse.

Tilmeld dig på et hold

Er du blevet inviteret til at være med på et hold, der allerede er oprettet, vælger du, hvilken stafet der er tale om, og finder holdet. Hvis du gerne vil deltage uden selv at kunne stille et hold, har de fleste stafetter et åbent hold, du kan tilmelde dig. 

Støt et hold

Holdene fundraiser til kræftsagen forud for og under stafetten. Alle pengene går til Kræftens Bekæmpelses arbejde. Du kan bidrage til stafetten ved at støtte et hold og på den måde tage del i kampen mod kræft. Find den stafet, du søger, og herefter det hold, du ønsker at støtte.

Deltag som Fighter

Som nuværende eller tidligere kræftpatient kan du tilmelde dig som ’Fighter’ til Stafet For Livet. Du er med til at nedbryde tabuer omkring kræft, og du giver håb til andre kræftpatienter og deres pårørende, om at kræft kan bekæmpes.

Bliv sponsor for stafetten

Du kan som privatperson eller som virksomhed støtte Stafet For Livet som sponsor ved at donere et beløb til en af stafetterne. Som sponsor støtter du Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende.