Tænd et lys

Du kan tænde dit eget lys her på siden. På hver pose kan du skrive et navn eller en hilsen til de personer, du gerne vil støtte eller minde.

Arrangørerne skriver din hilsen på en lyspose og stiller den op som del af lysceremonien til stafetten. Lysposerne kan også købes til selve stafetten, men hvis du tænder det allerede her på nettet, vil lyset brænde på nettet frem til stafetten.

De lys, der tændes her på siden frem til dagen før stafetten, sættes også op til lyscermonien sammen med de andre lysposer.

 

Køb lys som virksomhed

Som virksomhed kan I også vælge at tænde lys, som sættes op på stafetten. Det er en god måde at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde på.

Tag kontakt til arrangørerne for at aftale, hvordan din virksomhed kan tænde lys til stafetten - og hvordan lysene kan indgå som en del af lysceremonien.

 

Seneste tændte lys

Lys dedikeret til Kommentar
Til støtte for Alle Tænder lys for alle dem der har tabt kampen og alle der stadig kæmper mod den møj sygdom som kræften er.
Til støtte for
Til støtte for Elly Kære Elly, Flot at du igen i år er holdleder for team Helle-Merete. Ønsker Jer alle en god stafet/ lysceremoni. Kommer ikke til Herning, men I tankerne er jeg med Jer. Kh Helga
Til støtte for Helle-Merete Kære Helle-Merete, Du er bare fantastisk - også i år er dit team med på stafetten. Du gør en kæmpeindsats for kræftsagen. Jeg håber inderligt for dig, at ny forskning må hjælpe dig i din egen kamp. Kærlig hilsen Helga
Til minde om Helmut Min højt elskede far
Til minde om Bent På himlen du nu lyser op, som en lys og klar stjerne.

Find tændte lys

Søg på navnet på den person, lyset er tilegnet