En dag, en nat, en fælles kamp

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg overnatte på pladsen?
  Kan jeg overnatte på pladsen?

  Da vi i år afholder en 12-timers stafet i Herning, er der ikke mulighed for overnatning.

 • Hvor mange deltagere er der på et hold?
  Hvor mange deltagere er der på et hold?
  Der kan være så mange deltagere på holdene, som holdene selv vedtager.
 • Hvem kan deltage som Fighter?
  Hvem kan deltage som Fighter?

  En fighter er en person, som har kræft eller har haft kræft. Fighterne er æresgæster ved Stafet for Livet. De går den første runde, når Stafetten er skudt igang. Derefter er der et gratis arrangement for fighterne.

  En fighter kan også SAGTENS være deltager på et hold - så altså både fighter og deltager.

 • Hvor lang er banen?
  Hvor lang er banen?

  Der er to banelængder. Den ene er 400 meter = løbebanen på stadion. Den anden er en længere rute, som endnu ikke er helt fastlagt.


  På app’en er der en omgangstæller. Denne omgangstæller fungerer på den måde, at hver enkelt deltager kan holde styr på sine egne omgange. Der er stadig en tæller til hvert hold i nærheden at Start/Mål. Husk at trykke omgangene ind på disse.

 • Hvad betyder det at købe lys?
  Hvad betyder det at købe lys?

  En smuk del af Stafet For Livet er, at vi tænder lys for dem, der kæmper mod kræft eller dem som vi har mistet. Når mørket falder på, stopper vi stafetten, og alle stafetdeltagere samles til en lysceremoni. Her får du mulighed for at tænde et levende lys i en lyspose for at støtte eller mindes en person, der kæmper mod kræft, eller som mistede livet til kræft.Lyset symboliserer håbet om, at kræft en dag kan bekæmpes - og at de, der mistede livet, ikke er glemt. Under ceremonien afholdes et minuts stilhed til ære og minde, der giver plads til eftertanke og fordybelse.

  Stafetten holder pause, mens der er lysceremoni.
  Lys kan købes i lysteltet. Man kan få køb af lysposer registreret på et bestemt hold, men det er køberens (eller holdets) eget ansvar at sige det i lysteltet, når I køber lysposen, at det skal registreres på XX-hold. Man kan købe lysposer på forhånd, eller man kan købe lysposer på Stafetten. Hvis man køber lysposer på forhånd og ønsker en tekst på posen, bliver den håndskrevet. Alle lysposer (både købt på forhånd og købt på Stafetten) stilles op rundt om løbebanen umiddelbart før lysceremonien.

Se billeder fra stafetten her