Program for stafetten

lørdag den 31. august 2024

Begivenhed
10:00 Åbningsceremoni
Åbningsceremoni
Vi åbner dette års Stafet for Livet Herning sammen med en helt særlig gæst, nemlig direktøren for Kræftens Bekæmpelse, Jesper Fisker. Når den officielle åbning er klaret, vil vi traditionen tro sætter fighterne i front og gå den første fælles runde for dette års stafet.
20:45 Kom og køb din aftenskaffe (og lækker kage)
Kom og køb din aftenskaffe (og lækker kage)
Vi indbyder ALLE - gæster, deltagere, børn og voksne til at dele aftenkaffen med os. Vi sælger kaffe og kage fra café-området - og alle penge går ubeskåret til indsamlingen. Spørg din nabo om ikke han/hun skal med! Aftenkaffen kan evt. nydes på tribunen - til Lysceremonien.
21:30 LYSCEREMONI
LYSCEREMONI
Dette års stafet afsluttes med den smukke lysceremoni, som vi kender den fra de sidste år. Også i år vil vi sammen nyde et musikalsk indslag efterfulgt af en lystale. Når ceremonien er slut, afsluttes dette års stafet med den officielle afslutningseremoni - og herefter der er stilletid og mørke på banen. Vi opfordrer alle hold til at pakke ned/bære ud FØR kl. 21.30 - ellers vente til EFTER kl. 22.10 - så vi kan sikre ro og tid til eftertanke på stadion
22:00 Afslutning af Stafet for Livet 2024
Afslutning af Stafet for Livet 2024
Efter lysceremonien afsluttes dette års stafet.