Stafet For Livet 2021

Opdatering 25.11.2020


Vi afholder online informationsmøde.

Stafet For Livet Holstebro mangler frivillige til planlægning af sæson 2021.

Stafet For Livet 2020 blev desværre aflyst grundet Covid19, men behovet for at skabe en begivenhed der sætter fokus på kræftsagen, som hylder vores fightere og pårørende og skaber håb og fællesskab er stadig aktuel.

Derfor har vi brug for nye ressourcer til at planlægge Stafet For Livet 2021 i Holstebro. Vi skal tænke Stafet For Livet på en ny Covid 19 sikker måde, men vi ønsker at vise vores fightere, pårørende og deltagere i Holstebro, at vi stadig er her. 


Deltag i Online infomøde Onsdag den 9. December 2020 Kl.19.00


Klik her for at deltage i mødetCorona Opdatering 26.10.2020


Vi må desværre aflyse de fysiske infomøder denne uge.

Dette taget i betragtning af at max deltager antal på 10, og at det også kompromitterer restriktionen vedr. sociale bobler på 10 personer i sit netværk. Derudover er der mulighed for at folk, som er i den særligt sårbare målgruppe grundet kræftbehandling eller lignende, vil deltage, og det kan vi ikke som organisation være vært for. 

Vi afholder istedet et møde online på Torsdag 29. Oktober Kl.19:00 Her på dette Link


Opdatering 14.10.2020


Stafet For Livet Holstebro mangler frivillige til planlægning af sæson 2021.


Stafet For Livet 2020 blev desværre aflyst grundet Covid19, men behovet for at skabe en begivenhed der sætter fokus på kræftsagen, som hylder vores figthere og pårørende og skaber håb og fællesskab er stadig aktuel.

Derfor har vi brug for nye ressourcer til at planlægge Stafet For Livet 2021 i Holstebro. Hvorvidt der bliver tale om en fysisk 24 timers stafet, eller et alternativt arrangement grundet restriktioner er stadig uvis. Men vi ønsker at vise vores fightere, pårørende og deltagere i Holstebro, at vi stadig er her.


Derfor inviterer vi til 2 informationsmøder d. 26 og d.29 oktober kl. 19.00 på Idrætscenter Vest, Mozartsvej 5, 7500 Holstebro.


Kom og hør mere om planlægningsarbejdet i Stafet For Livet Holstebro, og hvilke muligheder der er for at bidrage med dine ressourcer.

I kan tilmelde jer via facebook her: 26.oktober

29.oktober


Vi følger selvfølgelig retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne. Der vil blive opsat afstand mellem stole, og være håndsprit til stede ved mødet


_____________________________________________________________________________________________________________________

Vi har aflagt regnskab for 2020, som på trods af de udfordringer alle kender, gav et lille overskud på kr. 7.963,-.


Vigtigt er også, at flere har valgt at overføre de opsamlede beløb til 2021 - det giver en god start.


Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling i kampen mod kræft.

Som deltager støtter du kampen mod kræft. Dels ved at være med på et hold, der samler penge ind. Men også ved at bakke op om Fighterne til fighterrunden og ved lysceremonien støtter du kampen mod kræft på en personlig og mindeværdig måde. Uanset hvad du som deltager laver under Stafet For Livet, viser du viljen til at knække kræft og spreder håbet om, at livet ikke er slut, selv om kræften rammer.

Stafet For Livet er en begivenhed, hvor alle kan være med, uanset om man er ung eller gammel, atlet eller gangbesværet. Så om man deltager en eller alle 24 timer er ikke det vigtigste, blot man kigger forbi - Vi håber at se så mange som muligt


Kunne du tænke dig at være en del af arbejdet med at få Stafet For Livet til at lykkes? Så hører vi gerne fra dig. Vi mangler frivillige til Styregruppen og frivillige til de fleste arbejdsgrupper. Vi kan altid bruge ekstra hænder og smilende mennesker til gruppen af frivillige.  


Send gerne en mail til konsulent Thomas Gajhede, tgaj@cancer.dk eller ring til 5214 4155 for drøftelse af mulighederne for at blive frivillighjælper eller en del af det meningsfyldte arbejde i en styregruppe, hvor vi hjælper hinanden og alle brænder for at levere en Stafet, der er indholdsrig og giver den oplevelse af sammenhold, der er et af kendetegnene ved Stafet For Livet.


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
4 Hold
Tilmeldte deltagere
19 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Se alle tilmeldte hold