Årets overskud er gjort op og dato for næste år er klar.

Det er med stolthed, glæde og taknemmelighed at vi nu kan præsentere resultatet for Stafet For Livet Holstebro 2019.


Resultatet blev et overskud på kr. 511.595, som vi kan sende videre til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, patientstøtte og forebyggelse af kræft. Der videresendes endvidere heraf igen kr. 50.000 til lokalafdelingens arbejde.


Tusind tak til alle fightere, frivillige, holdkaptajner, deltagere, donorer og øvrige bidragsydere for fantastisk opbakning til årets stafet.


Styregruppen har allerede påbegyndt næste års stafet, og det glæder os at kunne offentliggøre datoen, som er weekenden den 16. - 17. maj 2020 på Dragonkasernen Holstebro.

Sæt allerede kryds i kalenderen.


Kunne du tænke dig at være en del af arbejdet med at få Stafet For Livet til at lykkes? Så hører vi gerne fra dig. Vi mangler frivillige til Styregruppen og frivillige til de fleste arbejdsgrupper. Vi kan altid bruge ekstra hænder og smilende mennesker til gruppen af frivillige.  


Send gerne en mail til ab@krogh.mail.dk eller ring 2245 7788 for drøftelse af mulighederne for at blive frivillighjælper eller en del af det meningsfyldte arbejde i en styregruppe, hvor vi hjælper hinanden og alle brænder for at levere en Stafet, der er indholdsrig og giver den oplevelse af sammenhold, der er et af kendetegnene ved Stafet For Livet.


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
5 Hold
Tilmeldte deltagere
14 Deltagere

Tilmeldte Fightere
4 Fightere
Tændte lys
1 Lys