Coronavirus - opdatering

Sidste nyt:


Vi har i eftermiddag udsendt denne pressemeddelelse:


”Stafet For Livet Holstebro afholdes desværre ikke i 2020


I forlængelse af Regeringens, Sundhedsstyrelsens og Kræftens Bekæmpelses anbefalinger omkring Corona er det desværre ikke muligt at afholde Stafet For Livet Holstebro d. 16. -17.maj 2020.


Styregruppen i Holstebro vurderer endvidere - især med baggrund i de forventninger der på nuværende tidspunkt kan skønnes i forhold til tidsforløb omkring corona-situationen – at det ikke vil være realistisk at arbejde på en flytning af Stafetten til sensommeren. Derfor afholdes der ingen Stafet i Holstebro i 2020.


Vi ved, at det fællesskab mange oplever til Stafet For Livet om at stå sammen mod kræft har en stor betydning. Men som situationen er som den er lige nu, kan vi bedst vise vores støtte til alle berørt af kræft og andre sygdomme ved at passe godt på hinanden og aflyse stafetten.


Stafet for Livet, Holstebro og Kræftens Bekæmpelse siger en stort TAK til alle frivillige, Fightere, deltagere, sponsorer, musikere og andre støtter, som allerede har lagt et stort arbejde med planlægningen af årets stafet.


Vi ved, det er en højt værdsat begivenhed for mange og heldigvis forventer vi at vende stærkt tilbage i 2021, hvor vi håber at se jer alle igen.


Indtil da vil vi opfordre vores deltagere til at besøge en af de andre stafetter i sensommeren, når vi forhåbentligt igen kan forsamles.


Hvis man allerede er tilmeldt Stafetten kan man læse mere på stafetforlivet.dk/holstebro om, hvordan man enten kan flytte sit hold til Stafetten i 2021,en anden stafet, eller eventuelt få refunderet sin indbetaling.”


Vi beder jer tage stilling til en af følgende muligheder senest den 15. april og sende besked herom på mail til projektkonsulent Irene Damkjær på iredam@cancer.dk:


1) Lade donationen/indbetalingen overføre til 2021 

2) Overflyt tilmelding/donation/lyspose til en anden stafet

3) Tilbageførsel af donation, lys og deltagergebyr til det indbetalingnummer, der er brugt ved tilmeldingen

4) Betalingen skal være en donation til Stafet For Livet/Kræftens Bekæmpelse20.03.2020

Med baggrund i den seneste udvikling og nuværende corona-situation, har Kræftens Bekæmpelses forretningsudvalg den 19. marts besluttet, at planlagte Stafetter i maj desværre ikke kan afholdes.

Vi ved, at mange har knoklet for at få vores stafet stablet på benene, og at mange har glædet sig og set frem til forårets stafet, men som situationen er lige nu, er det klart, at vi ikke kan gennemføre stafetten i maj.

Styregruppen vil snarest komme med nærmere udmelding i forhold til Holstebro-Stafetten.


Pas godt på Jer selv og hinanden ❤

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16.03.2020

Vi er i styregruppen meget opmærksomme på Corona-problematikken og vi er løbende i kontakt med Kræftens Bekæmpelse, som nøje følger med i de nationale udmeldinger fra myndigheder m.v.


Indtil videre forventer vi at kunne gennemføre vor planlagte Stafet og vi arbejder ihærdigt på at kunne præsentere et godt program i de sædvanlige gode rammer på Dragonkasernen.


Vi vil give jer relevant opdatering her på hjemmeside og FB.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


2020 er skudt igang, holdtilmelding åbent og ny folder på gaden.


Weekenden den 16. - 17. maj 2020 på Dragonkasernen Holstebro.

Sæt allerede kryds i kalenderen.

Læs vores nye folder her


Vi har fra brugere erfaret problemer med at bruge vores hjemmeside https://www.stafetforlivet.dk/stafet/holstebro bla. tænde lys. Problemet er opstået ved brug af Internet Explorer – som ikke er kompatibel med vores system, pga. manglende sikkerhedsopdateringer fra Microsoft.

Brug istedet Google Chrome. Vi beklager de udfordringer det har givet.


-------------------------------------------------------------------------------

Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling i kampen mod kræft.

Som deltager støtter du kampen mod kræft. Dels ved at være med på et hold, der samler penge ind. Men også ved at bakke op om Fighterne til fighterrunden og ved lysceremonien støtter du kampen mod kræft på en personlig og mindeværdig måde. Uanset hvad du som deltager laver under Stafet For Livet, viser du viljen til at knække kræft og spreder håbet om, at livet ikke er slut, selv om kræften rammer.

Stafet For Livet er en begivenhed, hvor alle kan være med, uanset om man er ung eller gammel, atlet eller gangbesværet. Så om man deltager en eller alle 24 timer er ikke det vigtigste, blot man kigger forbi - Vi håber at se så mange som muligt


Kunne du tænke dig at være en del af arbejdet med at få Stafet For Livet til at lykkes? Så hører vi gerne fra dig. Vi mangler frivillige til Styregruppen og frivillige til de fleste arbejdsgrupper. Vi kan altid bruge ekstra hænder og smilende mennesker til gruppen af frivillige.  


Send gerne en mail til ab@krogh.mail.dk eller ring 2245 7788 for drøftelse af mulighederne for at blive frivillighjælper eller en del af det meningsfyldte arbejde i en styregruppe, hvor vi hjælper hinanden og alle brænder for at levere en Stafet, der er indholdsrig og giver den oplevelse af sammenhold, der er et af kendetegnene ved Stafet For Livet.


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
19 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
10 Fightere
Tændte lys
3 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Team Havheksen 5.310 Støt hold
Team Faster-går for Livet 250 Støt hold
Se alle tilmeldte hold