Holdstafet i eget tempo

Alle, der stiller et hold, er med til at vise, at ingen skal kæmpe alene mod kræft - og at hvis vi står sammen er vi stærkere. Derfor samles familie, venner, kolleger, foreningskammarater og andre i hold til Stafet For Livet.

I kan gå, løbe eller hvad I ellers finder på. Det gælder ikke om at komme først, men om at gøre en aktiv indsats for at bekæmpe kræft.

I bestemmer også selv, hvor mange deltagere I vil være på holdet - mange hold er omkring 10-20 personer. Dit hold kan også være med til at planlægge og arrangere underholdning til selve dagen for stafetten. Kontakt den holdansvarlige, hvis du vil vide mere.

Alle holddeltagere betaler for at deltage i stafetten prisen er 150 kr. for voksne og 75 kr. for børn og unge under 18 år.

hold

Deltag med et hold

Spørg din familie, venner, idrætsklub, eller kolleger, om de har lyst til at være med på dit hold. Sammen får I en meningsfuld oplevelse og mærker fællesskabet ved at gøre en forskel for mennesker berørt af kræft.

Når du opretter et hold, bliver du holdkaptajn og står for at finde deltagere til holdet. Derudover er du bindeleddet mellem holddeltagerne og stafetten. Du kan læse mere om at være holdkaptajn her nedenfor.

Du opretter et hold ved at finde den stafet, hvor holdet skal deltage.

Hvis du gerne vil deltage på et hold, der allerede er oprettet, skal du også finde din stafet og derefter finde holdet.

 

Støt kræftsagen

Mange hold synes, det er meningsfuldt og motiverende, at indsamle penge til kræftsagen både inden og under stafetten. I bestemmer selv, hvor meget og hvordan I vil samle penge ind. Som holddeltager kan du blandt andet:

  • Lave aktiviteter inden og under stafetten, der kan samle penge ind.
  • Finde sponsorer, som vil støtte dit hold med et beløb for hver runde, der bliver gået på banen.
  • Find en sponsor, der vil betale for at få sit logo på de T-shirts, holdet bærer til stafetten.
  • Få sponsorer til at matche det beløb som dit hold samler ind.
  • Sætte et mål for at hver holddeltager skal sælge x-antal lysposer før stafetten.

Ved en fælles indsats kan holdet nå langt. 

Alle beløb, der indsamles via Stafet For Livet går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. 

Inspiration til Fundraising og pynt til dit Stafet For Livet-hold

Klik videre til denne side, hvor vi har samlet lidt praktisk til jer på holdene.

Her kan du finde forskellige PDF'er med fundraisinginspiration og pynt I kan bruge på jeres hold. inspiration og pynt til jeres hold

Se billeder af hold