Tænd et lys

Du kan tænde dit eget lys her på siden. På hver pose kan du skrive et navn eller en hilsen til de personer, du gerne vil støtte eller minde.

Arrangørerne skriver din hilsen på en lyspose og stiller den op som del af lysceremonien til stafetten. Lysposerne kan også købes til selve stafetten, men hvis du tænder det allerede her på nettet, vil lyset brænde på nettet frem til stafetten.

De lys, der tændes her på siden frem til dagen før stafetten, sættes også op til lyscermonien sammen med de andre lysposer.

 

Køb lys som virksomhed

Som virksomhed kan I også vælge at tænde lys, som sættes op på stafetten. Det er en god måde at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde på.

Tag kontakt til arrangørerne for at aftale, hvordan din virksomhed kan tænde lys til stafetten - og hvordan lysene kan indgå som en del af lysceremonien.

 

Seneste tændte lys

Lys dedikeret til Kommentar
Til støtte for Ann Kæreste Ann, den kamp du kæmper hver eneste dag er så uretfærdig. Håber på at miraklernes tid ikke er forbi ❤️❤️❤️.
Til støtte for Kirsten Mor jeg savner dig og ville ønske du kunne være med her.. Der er så meget at fortælle og så mange ting vi skulle opleve ❤️. Du er savnet !!!❤️❤️❤️❤️
Til minde om Jørn Fra os 3 ❤️
Til støtte for Til alle dem som har tabt kampen mod kræft.
Til minde om Benny Højberg Møller Kære mand/far og morfar Du er for evigt elsket og savnet. Kærlig hilsen Addy, Ditte og Nick ❤️❤️
Til minde om Svend Andersen Morfar du var altid så glad, rar og hyggelig at være sammen med. Nu sidder du på din lille sky og synger for alle himlens engle. Knus din øjesten
Til støtte for Alle med denne sygdom Alle med der er ramt af kræft
Til støtte for Alle kræft med kræft Alle med denne forfærdelig sygdom
Til støtte for Alle med kræft Forsknings gennembrud i håb om bedre helbredelse
Til støtte for Alle med kræft Alle kræft ramte og med håb om bedre helbredelse

Find tændte lys

Søg på navnet på den person, lyset er tilegnet