Tænd et lys

Du kan tænde dit eget lys her på siden. På hver pose kan du skrive et navn eller en hilsen til de personer, du gerne vil støtte eller minde.

Arrangørerne skriver din hilsen på en lyspose og stiller den op som del af lysceremonien til stafetten. Lysposerne kan også købes til selve stafetten, men hvis du tænder det allerede her på nettet, vil lyset brænde på nettet frem til stafetten.

De lys, der tændes her på siden frem til dagen før stafetten, sættes også op til lyscermonien sammen med de andre lysposer.

Køb lys som virksomhed

Som virksomhed kan I også vælge at tænde lys, som sættes op på stafetten. Det er en god måde at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde på.

Tag kontakt til arrangørerne for at aftale, hvordan din virksomhed kan tænde lys til stafetten - og hvordan lysene kan indgå som en del af lysceremonien.

 

Seneste tændte lys

Lys dedikeret til Kommentar
Til støtte for Alexander Vi ved du kæmper en sej kamp hver dag!
Til minde om Kirsten Til minde om min kære kone som tabte kampen til lungekræft 9 januar 2021 efter 4 år. Ære være Kirstens minde.
Til minde om Arne Kære Morfar. Du er manglet og savnet på rigtig mange tidspunkter i livet, både i opturen og nedture.! Specielt vores timelange samtaler. Elsker dig! Håber du ser lyset!
Til støtte for Niels
Til minde om Maj Britt Min mor, som kæmpede og tabte.

Find tændte lys

Søg på navnet på den person, lyset er tilegnet