Program for stafetten

lørdag den 12. juni 2021

Begivenhed
11:00 Åbningsceremoni
Åbningsceremoni
Vi skyder Stafet For Livet Kalundborg 2021 i gang med åbningsceremonien, hvor borgmester Martin Damm og tidligere kræftramte Arne Notkin taler fra scenen i Munkesøen. Ceremonien bliver streamet på vores Facebookside og på skærmen i Havneparken.
11:20 Fighterrunde
Fighterrunde
Vi håber, at mange Fightere vil tilmelde sig Stafet For Livet Kalundborg 2021, og vi håber, at vi kan lave en fighterrunder, som vi har gjort de andre år. Fighterne kommer ikke til at gå alene, men bliver fulgt af dem, der er til stede i Munkesøen. Fighterrunden vil blive streamet via Facebooksiden og på skærmen i Havneparken. Vi sørger for, at der ikke vil være nærbilleder af deltagerne.
15:00 Overraskelsesaktivitet
Overraskelsesaktivitet
Vi håber at kunne lægge en bevægelsesaktivitet ind, som bliver streamet på Facebooksiden.
22:30 Lysceremoni
Lysceremoni
Vi afholder lysceremonien med tale ved ambassadør for Kræftens Bekæmpelse Per Larsen, også kendt som tidligere chefpolitiinspektør. Det er muligt at deltage i lysceremonien i Munkesøen, men den bliver også streamet via vores Facebookside. Lysposer til lysceremonien skal være afleveret senest kl. 22.00 for at være med i opstillingen. Lysposer kan købes i Føtex, Kvickly og Meny.