Ofte stillede spørgsmål

 • Kan man købe mad og drikke?
  Kan man købe mad og drikke?

  Stafet For Livet i Horsens har et madtelt, hvor der sælges kaffe, the, kage og mad/snacks til den lette sult. Desuden vil der i madteltet være morgenmadsbuffet lørdag. Aftensmaden kan købes på pladsen. Blandt andet har Mosters To Go lovet at komme igen. HfS Caféen vil også være åben.

 • Hvor mange deltagere er der på et hold?
  Hvor mange deltagere er der på et hold?

  Du bestemmer selv, hvor stort dit hold skal være, men holdet skal have minimum én deltager på banen i det døgn, stafetten varer. Den typiske størrelse hold er 10-20 personer, men nogle hold er helt oppe på 100 deltagere eller flere. Hvert hold har en holdkaptajn, der står for at koordinere og kommunikere med holdet.

  Du tilmelder dig som holddeltager eller holdkaptajn her

  Kan du ikke selv samle et helt hold, har du mulighed for at deltage på et åbent hold. Kontakt os for mere information.

  Mange hold synes, det er motiverende at samle ind til Stafet For Livet og på den måde gøre en forskel i kampen mod kræft. Du kan læse mere om indsamling for hold her.

 • Hvem kan deltage som Fighter?
  Hvem kan deltage som Fighter?

  Alle, der har hørt ordene ”Du har kræft” kan deltage som Fightere til stafetten. Det vil sige nuværende og tidligere kræftpatienter.

  Fighterne går den første runde på banen iført gule t-shirts og er på den måde det hångribelige bevis på at kampen mod kræft nytter. Efter Fighterrunden er der et særligt program for Fighterne med mad og underholdning.

  Læs mere om at være Fighter og tilmeld dig her.

 • Hvor lang er banen?
  De tre ruter

  Ruterne er på vej. De bliver lidt anderledes end sidste år, ,en igen i år bliver der tre - og vi sørger selvfølgelig for, at rundernes point matcher ruternes længde.

 • Hvad betyder det at købe lys?
  Hvad betyder det at købe lys?

  En smuk del af Stafet For Livet er at vi tænder lys for personer, der kæmper mod kræft eller personer, som har tabt kampen.

  Du kan enten tænde et lys her på hjemmesiden eller til stafetten. Hvis du tænder lys her på hjemmesiden, sørger vi for, at din hilsen bliver skrevet på en lyspose og bliver sat op som en del af lysceremonien.

  Lysceremonien foregår, når mørket falder på og varer omkring 15-30 minutter. Du kan se det tidspunktet for lysceremonien i programmet

Se billeder fra stafetten her

Akupunkturgården Alberte Holse
Benjamin Nybo Bomles Venner
City Skilte Dansk Mobilscene
Forum Horsens Grafisk Forum
HfS Cafeen JumBus A/S
Lagkagehuset Lundgreen Grafisk
Mosters 2GO Oksen
ShuBi.dk Svendsens El
Teen Shop