Derfor deltager vi til Stafet For Livet

Team TT støtter Kræftens Bekæmpelses arbejde og forskning ved frivilligt arbejde og deltagelse i Stafet For Livet i Helsingør. Ved vores deltagelse og engagement viser vi også vores støtte til alle der har vundet over kræften, dem der fortsat kæmper, samt de familier der har mistet pårørende til kræften.Team TT bidrager til Stafet For Livet ved blandt andet at løbe/gå så mange omgange som muligt. Disse omgange sponsoreres ved engangs-sponsorater eller omgangs- sponsorater der udløser x antal kr pr løbet/gået omgang.Team TT har på tidligere stafetter bidraget ved salg i Team TT caféen ‘Det søde hjørne’ samt ved indtjening på aktiviteter i ‘Børne hjørnet’.

Under stafetten i år har vi endnu ikke besluttet hvorledes vi vil bidrage. Måske bliver det med noget helt tredje.Som Team TT deltager, ved stafetten, bestemmer du selv om du vil løbe eller gå, og hvor længe du vil være på banen.

Det vigtigste er, at du vil være med på holdet og sammen med alle os andre får en festlig, sjov og meningsfuld oplevelse.Børn og/eller resten af familien er også mere end velkomne til at deltage på holdet og komme og gå/løbe med.Ved at deltage er du med til at støtte Kræftens Bekæmpelse både når du tilmelder dig Team TT og når du kommer og går/løber sammen med os.Kærligst fra Tina & Thea

Team TT(Holdkaptajner: Tina & Thea)
Holdkaptajn for Team TT

Tina Thrane

thrane.tina@gmail.com

Holdets indsamlingsstatus


Indsamlet 15%
Holdets mål 5.700kr
Indsamlet pt. 900kr.

Lys solgt for holdet


Tak for donationerne

Navn Kommentar Beløb
Tina Thrane Deltagergebyr 100.00
Thea Vogt Deltagergebyr 100.00
Tobias Vogt Deltagergebyr 50.00
Sabina Vogt H. Deltagergebyr 100.00
Monika Jensen Deltagergebyr 100.00
Jørn jensen Deltagergebyr 100.00
Marcus Noah Jensen Deltagergebyr 50.00
Emilia B. Rasmussen Deltagergebyr 50.00
Ida Caroline Jensen Deltagergebyr 50.00
Jens Petersen Deltagergebyr 100.00
Miriam Dalsborg Lauterburg Deltagergebyr 100.00
Se alle donationer