Vi er i skrivende stund på 17 flotte hold og over 250 deltagere ... og det stiger hele tiden. Det er nu, det er tid til at tilmelde dig årets stafet - enten som deltager på et hold, men også meget gerne som frivillig til en af de mange opgaver, som skal løses under et så stort arrangement.


Frivillige til teltopsætning og -nedtagning

Vil du bidrage som frivillig, så mangler vi stadig lidt frivillige til opsætning af telte fredag den 8. juni kl. 15-18 og nedtagning af telte søndag den 10. juni kl. 11-ca. 14. Kontakt Connie på mail: conniejahnsfl@gmail.com


Husk at bestille mad - overskud går til Kræftens Bekæmpelse

Du kan nu bestille mad til hele stafetten under Madbestilling. Priserne er holdt på et meget rimeligt niveau, det er frivillige, som laver maden og ekspederer i Madteltet - og al overskud går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Vil du være med som frivillig og lave mad, så kontakt Nathalie på mail: nathaliej@live.dk


Programmet er klart

Du kan se det under menupunktet Program. I år har vi - udover scenen - et børnetelt, hvor der er forskellige aktiviteter for de yngste under hele stafetten. Kræftoplysningen stiller op med et flot program i stafettens fællestelt, og på scenen vil der være forskellig underholdning. Der er stadig et par tider, hvor vi håber at finde noget musik.


Fighterne - nuværende og tidligere kræftramte - er vores æresgæster og bliver bespist under hele stafetten - helt gratis. Gå ind og meld dig til som Fighter så hurtigt som muligt, så vi kan få flest mulige med !


Det Åbne Hold - også i år har du mulighed for at melde dig til på det Åbne Hold, hvis du ikke lige har et tilhørsforhold til nogle af de andre hold og gerne vil være med til at fejre livet sammen med alle os andre !Se den flotte video fra stafetten 2016 lavet af Jesper Knudsen:

Facebook: https://www.facebook.com/Stafet-For-Livet-Tølløse-524046464410920/?fref=ts

Youtube:   https://www.youtube.com/watch?v=iLKe6_mzmpE


Følg os på Facebook2017 stafetten i tal:


      19  Fightere

   16 Hold

   540 Deltagere

   26 Frivillige + 31 ekstra på selve stafetten

   276 Tændte lys

og et overskud på 148.000 kr. !!

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
17 Hold
Tilmeldte deltagere
456 Deltagere

Tilmeldte Fightere
13 Fightere
Tændte lys
75 Lys