Fællesskab - Samtale - Styrke - Fokus

Stafetten er under opbygning - vi arbejder for fuld kraft

Lige netop vores Stafet har tradition for at være en hyggelig og jordnær familie-event. Her er der mulighed for at hygge sig med hele familien, spise god mad, lege, lære eller bare snakke.

Nogle vælger at bruge weekenden som en firma-udflugt med overnatning, som samtidig støtter et godt formål, andre er med som fightere, der med deres gule t-shirts viser, at der er håb selvom man har fået kræft. Her er rum for alle, så kom og vær med.


Madbestilling

Madbestilling er ikke helt klar endnu. Der vil blive mulighed for at forudbestille mad fra d. 29. april 2019 kl. 11. Glæd jer til et fantastisk menukort!


Deltagelse

Man kan deltage som et hold og kæmpe en sej stafet-kamp ved, at have en hold-deltager på banen i alle 24 timer, eller man kan vælge at gå en runde. Vi har et åbent hold, som I kan tilmelde jer. Se det her: https://www.stafetforlivet.dk/stafet/toelloese/tilmeldte-hold/hold/12327


Frivillighed

Vi er så heldige at have et superstærkt hold af erfarne frivillige, men bare rolig der er stadig plads til endnu flere hænder og kvikke hoveder. Måske er du under uddannelse og vil gerne have lidt fyld på CV'et? Eller du vil gerne styrke din profil som projektleder eller indenfor HR-management? Hvis du også gerne vil være en af dem, der har fået Stafetten til at ske, må du meget gerne kontakte os. Skriv på Facebook eller til vores formand: formand.sfl4340@google.com.


Vi kan bruge hjælp til både planlægningen og på selve Stafetten.

Fx opgaver som:

  • Salg af lysposer om lørdagen
  • Praktiske opgaver med opbygning og oprydning både lørdag og søndag
  • Koordinering og vejledning af deltagere på Stafetten - før og under Stafetten
  • Indsamling af gaver til lotteriet - fra nu af


Glæd jer til en dejlig weekend med leg og læring, nærvær og hygge, få styrke og håb eller lad minderne fylde om dem, der er mistet.


Følg os på facebook: www.stafetforlivet/tollose


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
10 Hold
Tilmeldte deltagere
104 Deltagere

Tilmeldte Fightere
7 Fightere
Tændte lys
3 Lys