Fællesskab - Samtale - Styrke - Fokus

Regnskabet for dette års stafet er ved at blive lagt sammen, og vil blive slået op på denne side om kort tid. Indtil da, er der stadig tid til at samle sponsorer og indhente penge.


Deltagelse

Man kan deltage som et hold og kæmpe en sej stafet-kamp ved, at have en hold-deltager på banen i alle 24 timer, eller man kan vælge at gå en runde. Vi har et åbent hold, som I kan tilmelde jer. Se det her: https://www.stafetforlivet.dk/stafet/toelloese/tilmeldte-hold/hold/12327


Frivillighed

Vi er så heldige at have et superstærkt hold af erfarne frivillige, men bare rolig der er stadig plads til endnu flere hænder og kvikke hoveder. Måske er du under uddannelse og vil gerne have lidt fyld på CV'et? Eller du vil gerne styrke din profil som projektleder eller indenfor HR-management? Hvis du også gerne vil være en af dem, der har fået Stafetten til at ske, må du meget gerne kontakte os. Skriv på Facebook eller til vores formand: formand.sfl4340@google.com.


Vi kan bruge hjælp til både planlægningen og på selve Stafetten.

Fx opgaver som:

Salg af lysposer om lørdagen

Praktiske opgaver med opbygning og oprydning både lørdag og søndag

Koordinering og vejledning af deltagere på Stafetten - før og under Stafetten


Glæd jer til en dejlig weekend med leg og læring, nærvær og hygge, få styrke og håb eller lad minderne fylde om dem, der er mistet.


Følg os på facebook: www.stafetforlivet/tollose


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
14 Hold
Tilmeldte deltagere
405 Deltagere

Tilmeldte Fightere
22 Fightere
Tændte lys
39 Lys