Tænd et lys

Du kan tænde dit eget lys her på siden. På hver pose kan du skrive et navn eller en hilsen til de personer, du gerne vil støtte eller minde.

Arrangørerne skriver din hilsen på en lyspose og stiller den op som del af lysceremonien til stafetten. Lysposerne kan også købes til selve stafetten, men hvis du tænder det allerede her på nettet, vil lyset brænde på nettet frem til stafetten.

De lys, der tændes her på siden frem til dagen før stafetten, sættes også op til lyscermonien sammen med de andre lysposer.

 

Køb lys som virksomhed

Som virksomhed kan I også vælge at tænde lys, som sættes op på stafetten. Det er en god måde at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde på.

Tag kontakt til arrangørerne for at aftale, hvordan din virksomhed kan tænde lys til stafetten - og hvordan lysene kan indgå som en del af lysceremonien.

 

Seneste tændte lys

Lys dedikeret til Kommentar
Til støtte for ❤️ ❤️
Til minde om Søster Til minde om min søster der ikke overlevede kræften, gudskelov er jeg blevet rask efter behandling og operation, en hilsen til dem jeg kender som kæmper
Til minde om Søster Til minde om min søster der ikke overlevede kræften, gudskelov er jeg blevet rask efter behandling og operation, en hilsen til dem jeg kender som kæmper
Til minde om Fætter og nevø Smil til Viktor han smilede til verden, hel til det sidste . Du blev kun 6 år, men du nåede at sætte et kæmpe aftryk. Vi savner dig, du var vores humør bombe. Gemt i hjertet, men aldrig glemt.
Til minde om Til minde om finn, som kæmpede men tabte
Til minde om Jonas
Til minde om Erling Min far som tabte kampen til kræften i 2010
Til minde om Min mor ❤️
Til minde om Sonja Vores mormor ❤️
Til minde om Til mor og far ( Lise og Leif) Savner jer her dag. I kæmpede og var hinandens klippe. Jeg er taknemlig for at kunne være som en støtte, også til det sidste. Kræft handler ikke om 24 timer, men om at være svag og stærk i hele forløbet.
Til minde om Peter Min Far ❤️ Du er savet, men ikke glemt. Du kæmpede, men selv en mand med vilje af stål, må se sig slået af denne fjende.
Til minde om Werner Min far. <3
Til støtte for Mogens Bedstefar ♥️♥️♥️♥️
Til støtte for Alle os der kæmper
Til minde om Dem vi har mistet

Find tændte lys

Søg på navnet på den person, lyset er tilegnet