En dag, en nat, en fælles kamp

Ofte stillede spørgsmål

  • Kan jeg overnatte på pladsen?
    Kan jeg overnatte på pladsen?

    Man kan ikke overnatte som sådan, men som hold kan man godt have et telt med. Størrelsen på teltet skal meldes til formanden for Stafet for Livet Haslev Faxe, marianbc@waoomail.dk så det kan blive tegnet ind på den grundplan, der skal godkendes af de kommunale myndigheder og af Brandvæsenet.


    Det er rart at have et telt med, så de deltagere, der ikke er på banen, har mulighed for at sidde ved teltet. Det er en god ide at medbringe stole og borde.


    Derudover er det altid festligt, hvis I pynter teltet. Det kan fx. være i et tema, der passer til jeres holdnavn eller med sponsorlogoer eller andet.


    Teltene kan sættes op fredag d. 8. september fra kl. 15.00 - 18.00, det er ikke muligt selv at køre sin bil ind på pladsen, når I kommer til gymnasiet, skal I kontakte stedets pedel Jan, der vil transporterer jeres telte og øvrige ting ind opå pladsen, der hvor I skal være.


    Har man ikke mulighed for at sætte teltet op fredag eftermiddag er det muligt at gøre det lørdag morgen kl. 8.00 - 9.00.


    Når stafetten slutter søndag d. 10, kl. 11.00 kan man begynde at pakke sine telte sammen og fra kl. 11.30 - 14.00 kontakter man igen pedel Jan, der kommer og henter jeres telte og øvrige ting og kører dem til parkeringspladsen igen.


    På holdkaptajnmøderne vil I få flere praktiske informationer.

     

  • Hvor mange deltagere er der på et hold?
    Hvor mange deltagere er der på et hold?

    Du bestemmer selv, hvor stort dit hold skal være, men holdet skal have minimum én deltager på banen i det døgn, stafetten varer. Den typiske størrelse hold er 10-20 personer. Hvert hold har en holdkaptajn, der står for at koordinere og kommunikere med holdet.

    Du tilmelder dig som holddeltager eller holdkaptajn her


    Mange hold synes, det er motiverende at samle ind til Stafet For Livet og på den måde gøre en forskel i kampen mod kræft.

  • Hvem kan deltage som Fighter?
    Hvem kan deltage som Fighter?

    Alle, der har hørt ordene ”Du har kræft” kan deltage som Fightere til stafetten. Det vil sige nuværende og tidligere kræftpatienter.


    Dagen starter i H F Nielsens have, hvorfra vi går gennem Haslev By til Gymnasiet. I front har vi Spejdernes Tambourkorps og Fighterne vil være iført deres gule T-shirts.


    På Gymnasiet går Fighterne den første runde på banen iført de gule t-shirts og er på den måde det hångribelige bevis på at kampen mod kræft nytter.


    Efter Fighterrunden er der et særligt program for Fighterne med mad og underholdning.


    Læs mere om at være Fighter og tilmeld dig her.


    Under hele stafetten vil der være kaffe og vand til Fighterne i Fighterteltet.


    Under eftermiddagskaffen og middagen, er teltet kun åbent for fightere, resten af dagen er Fightere og pårørende velkomne i teltet.


    Man kan deltage i de dele af programmet man ønsker, man behøver ikke deltage i det hele, nogen har måske brug for at gå hjem og få en pause og så komme igen til middagen.


    Af hensyn til middagen lørdag aften, er det nødvendigt at tilmelde sig til denne, så vi ved hvor mange der deltager i det lækre traktement.

    Af hensyn til planlægningen, er det rart hvis man allerede ved, hvad man ænsker at deltage i..


    Der kan forekomme ændringer i programmet.


  • Hvor lang er banen?
    Hvor lang er banen?

    Den almindelie bane der ligger på stafettens område er 400 meter lang, hver gang man har gået en bane klikker man på en omgangstæller ved Start/Slut, hvert hold har sin egen omgangstæller.

    For dem der gerne vil løbe er der en længere bane, den er 800 meter lang, så der klikker man to gange på omgangstælleren ved Start/Slut, så man bliver registreret for den rigtige afstand.

    Alle Hold, der ønsker det, kan hente et diplom med distancen man har gået/løbet på holdet, når stafetten slutter i Informationsteltet.

  • Hvad betyder det at købe lys?
    Hvad betyder det at købe lys?

    En smuk del af Stafet For Livet er, at vi tænder lys for dem, der kæmper mod kræft eller dem som vi har mistet. 


    Du kan enten tænde et lys her på hjemmesiden eller til stafetten. Hvis du tænder lys her på hjemmesiden, sørger vi for, at din hilsen bliver skrevet på en lyspose og bliver sat op som en del af lysceremonien.


    Lysceremonien foregår, når mørket falder på og varer omkring 30 minutter.

    Kl. 21.00 holder præsten fra Terslev kirke Anders Damkjær Lystalen, hvorefter Stine og Jonas synger nogle meget smukke og stemningsfulde sange, medens vi mindes de mennesker der enten kæmper med kræft p.t. eller som desværre tabte kampen mod kræften.

Se billeder fra stafetten her