Sammen - for liv uden kræft

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg overnatte på pladsen?
  Kan jeg overnatte på pladsen?

  TELT

  Som holddeltager kan du tage telt med, så du og dine holdkammerater kan overnatte på pladsen. Det er også rart at have et telt med, så de deltagere, der ikke er på banen, har mulighed for at sidde ved teltet. Det er en god ide at medbringe stole og borde. Derudover er det altid festligt, hvis I pynter teltet. Det kan fx. være i et tema, der passer til jeres holdnavn eller med sponsorlogoer eller andet.

  Bemærk, at der ikke er mulighed for at køre i bil på stafet-pladsen fra lørdag kl. 09.00 - søndag kl. 10.00, så du skal selv transportere dit telt mv. over til plænen fra P-pladsen.


  I har mulighed for at opstille jeres telt fra fredag kl.17

  Det er også muligt at overnatte på pladsen fra fredag - bemærk dog, at der ikke sælges mad og drikke før lørdag.


  Søndag kan vi pakke sammen når stafetten er afsluttet, og vi håber, at I alle vil være med til at rydde pænt op på pladsen.   CAMPINGVOGN

  Ved opstilling fredag fra kl. 17.00 (og inden lørdag kl. 09.00) og nedtagning søndag mellem kl. 11.00 - 14.00, er der adgang til pladsen med bil/campingvogn. Hvis I først ankommer lørdag, kan camping med campingvogn foregå på Gruspladsen/P-pladsen ved SIK.


  Holdkaptajnerne vil blive bedt om en samlet liste, over det antal pladser deres hold skal bruge (telte/campingvogne), og vores Hold tovholder vil herefter tildele pladser. Pladsen vil blive anvist ved ankomst til stafetten.


  NB. Der er begrænset mængde el til rådighed. Dette bedes respekteret


  Det er ikke tilladt at køre på græsbanerne, Ved ankomst / afgang skal I køre rundt på grusstien.

 • Hvor mange deltagere er der på et hold?
  Hvor mange deltagere er der på et hold?
  Du bestemmer selv, hvor stort dit hold skal være, men holdet skal have minimum én deltager på banen i det døgn, stafetten varer.

  Den typiske størrelse hold er 10-20 personer. Hvert hold har en holdkaptajn, der står for at koordinere og kommunikere med holdet.

  Du tilmelder dig som holddeltager eller holdkaptajn på forsiden under 'Deltag i stafetten'.

  Har du ikke selv mulighed for at samle dit eget hold, kan du stadig være med - du kan deltage på vores Åbne Hold - her er alle velkomne.

  Mange hold synes, det er motiverende at samle ind til Stafet For Livet og på den måde gøre en forskel i kampen mod kræft.

  Du kan læse mere om at deltage på et hold under 'Deltag i stafetten'

 • Hvem kan deltage som Fighter?
  Hvem kan deltage som Fighter?

  Alle, der har hørt ordene ”Du har kræft” kan deltage som Fightere til stafetten. Det vil sige nuværende og tidligere kræftpatienter.

  Fighterne går den første runde på banen iført gule t-shirts og er på den måde det håndgribelige bevis på at kampen mod kræft nytter. Efter Fighterrunden er der et særligt program for Fighterne med mad og underholdning.

  Læs mere om at være Fighter og tilmeld dig på forsiden under 'Deltag i stafetten'

 • Kan man købe mad og drikke?
 • Hvad betyder det at købe lys?
  Hvad betyder det at købe lys?

  En smuk del af Stafet For Livet er, at vi tænder lys for dem, der kæmper mod kræft eller dem som vi har mistet. 

  Du kan enten tænde et lys her på hjemmesiden eller til stafetten. Hvis du tænder lys her på hjemmesiden, sørger vi for, at din hilsen bliver skrevet på en lyspose og bliver sat op som en del af lysceremonien. Dit lys vil brænde her på hjemmesiden i tiden op til stafetten. Du kan bestille særlige lysposer dekoreret af enerkendte kunstnere!

  Lysceremonien foregår, når mørket falder på og varer omkring 30 minutter. Du kan læse tidspunkt for lyscermonien under program, her på hjemmesiden. Stafetten holder pause under lysceremonien.


Se billeder fra stafetten her