Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg overnatte på pladsen?
  Kan jeg overnatte på pladsen?

  Ja, I kan opsætte holdtelte hvor I også har mulighed for at hvile jer og slappe af. Store holdtelte kan sættes op på græsset , Camping-vogne skal holde på p-plads (som er lige ved siden af stafetpladsen). Vi anviser holdenes pladser udfra en samlet plan. Derfor har vi også brug for at vide, hvor mange telte (store som små) og evt. campingvogne I planlægger til jeres hold.


  Der kan sættes holdtelte op fra fredag kl. 17.00.

 • Hvor mange deltagere er der på et hold?
  Hvor mange deltagere er der på et hold?

  Du bestemmer selv, hvor stort dit hold skal være, men holdet skal have minimum én deltager på banen i det døgn, stafetten varer.


  Den typiske størrelse hold er med 10-20 personer ( Vi har haft hold bestående af mange flere personer, og hold med mindre, ja faktisk har vi haft en-mands hold hvor den seje deltager har gået de fulde 24 timer selv ).


  Hvert hold har en holdkaptajn, der står for at koordinere og kommunikere med holdet.


  Du tilmelder dig som holddeltager eller holdkaptajn på forsiden under 'Deltag i stafetten'.


  Har du ikke selv mulighed for at samle dit eget hold, kan du stadig være med ved at deltage på vores Åbne Hold - her er alle velkomne.


  Mange hold synes, det er motiverende at samle ind til Stafet For Livet og på den måde gøre en forskel i kampen mod kræft.


  Du kan læse mere om at deltage på et hold under 'Deltag i stafetten'

 • Hvem kan deltage som Fighter?
  Hvem kan deltage som Fighter?

  Alle, der har hørt ordene ”Du har kræft” kan deltage som Fightere til stafetten. Det vil sige nuværende og tidligere kræftpatienter.

  Fighterne går den første runde på banen iført gule t-shirts og er på den måde det håndgribelige bevis på at kampen mod kræft nytter. Efter Fighterrunden er der et særligt program for Fighterne med mad og underholdning.

  Læs mere om at være Fighter og tilmeld dig på forsiden under 'Deltag i stafetten'

 • Kan man købe mad og drikke?
  Mad og drikke

  Der vil være salg af mad, drikke, kaffe og kage. hele døgnet. Man er også velkommen til at tage sin egen mad med.


  Hos Vivi Café og Smageri står for salg af mad & drikke, de donere hhv. kr 5,- og kr 10,- pr. solgt enhed til stafetten.


  Se menu her

 • Hvad betyder det at købe lys?
  Hvad betyder det at købe lys?

  En smuk del af Stafet For Livet er, at vi tænder lys for dem, der kæmper mod kræft eller dem som vi har mistet. 

  Du kan enten tænde et lys her på hjemmesiden eller til stafetten. Hvis du tænder lys her på hjemmesiden, sørger vi for, at din hilsen bliver skrevet på en lyspose og bliver sat op som en del af lysceremonien. Dit lys vil brænde her på hjemmesiden i tiden op til stafetten. Du kan bestille særlige lysposer dekoreret af enerkendte kunstnere!

  Lysceremonien foregår, når mørket falder på og varer omkring 30 minutter. Du kan læse tidspunkt for lyscermonien under program, her på hjemmesiden. Stafetten holder pause under lysceremonien.


Se billeder fra stafetten her