Tænd et lys

Du kan tænde dit eget lys her på siden. På hver pose kan du skrive et navn eller en hilsen til de personer, du gerne vil støtte eller minde.

Arrangørerne skriver din hilsen på en lyspose og stiller den op som del af lysceremonien til stafetten. Lysposerne kan også købes til selve stafetten, men hvis du tænder det allerede her på nettet, vil lyset brænde på nettet frem til stafetten.

De lys, der tændes her på siden frem til dagen før stafetten, sættes også op til lyscermonien sammen med de andre lysposer.

Køb lys som virksomhed

Som virksomhed kan I også vælge at tænde lys, som sættes op på stafetten. Det er en god måde at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde på.

Tag kontakt til arrangørerne for at aftale, hvordan din virksomhed kan tænde lys til stafetten - og hvordan lysene kan indgå som en del af lysceremonien.

 

Seneste tændte lys

Lys dedikeret til Kommentar
Til minde om Jytte Kære mor ❤️ Det er ikke længe siden,at vi måtte sige farvel til dig
Til minde om Lukas Kære Lukas❤️ Vi mindes og savner dig hver eneste dag ❤️ selv om det nu snart er 10 år siden at du forlod os. Du har nu fået din elskede mormor op til dig og jeg er sikker på at i hygger sammen ❤️ Kæmpe knus og kram Smoster ❤️
Til minde om Muffi Vi savner dig❤️ I år napper vi Muffi runde hele banden sammen❤️Håber du ser med❤️
Til minde om Til jer vi mangler Mathilde ❤️ Moster ❤️ Faster❤️ Onkel ❤️ Ole❤️
Til minde om Mor Vi savner din ubetinget kærlighed ❤️
Til minde om Gitte Altid i mine tanker hvor end jeg er, og altid elsket og savnet.

Find tændte lys

Søg på navnet på den person, lyset er tilegnet