DIN HJÆLP GØR EN FORSKEL

Brænder du for at blive frivillig og give en hånd med for en god sag? Er du nysgerrig på at høre mere om stafetten, og hvad det vil sige at være med til denne helt fantastiske begivenhed?


Vi er en frivilliggruppe, som både forstår at have det hyggeligt og sjovt, samtidig med vi arbejder målrettet for at skabe den bedste stafet vi overhovedet kan! Vi brænder for sagen, og vi hjælper og støtter hinanden på tværs af arbejdsgrupperne! Sammen er vi stærkere, og ingen skal stå alene med deres opgaver!

Lige nu har vi brug for folk til at løse nogle af stafettens forskellige opgaver. Der er bl.a. behov for hjælp til:


Madteltet - fx skaffe mad, drikke, kage mm. til salg (sker i samarbejde med Fundrasing), frivillige til at stå i madteltet i selve weekenden, hjælp til at hente madvarer (primært fredag d. 30/8)

Fundraising - fx finde sponsorer og donationer til madtelt mm., skaffe præmier til bl.a. banko og auktion

Hold - fx rekruttere nye hold og deltagere, motivere Daghjem og Plejehjem til at deltage mm.

PR & Kommunikation - fx skrive artikler til aviser, kontakte lokale medier, udbrede kenskabet til stafetten, hænge plakater og bannere op, designe plakater/flyers mm.


KONTAKT OS for at få en uforpligtende snak om dine muligheder for at hjælpe! Man binder sig ikke til noget ved at snakke med os! Du kan skrive til os på taarnby@stafet.cancer.dk - så skriver eller ringer vi tilbage til dig. Eller du kan ringe til vores formand Ann Madsen på 61782304


VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG


Kontaktinformationer