Om at tænde lys

Du kan tænde dit eget lys her på siden. På hver pose kan du skrive et navn eller en hilsen til de personer, du gerne vil støtte eller minde.

Arrangørerne skriver din hilsen på en lyspose og stiller den op som del af lysceremonien til stafetten. Lysposerne kan også købes til selve stafetten, men hvis du tænder det allerede her på nettet, vil lyset brænde på nettet frem til stafetten.

De lys, der tændes her på siden frem til dagen før stafetten, sættes også op til lyscermonien sammen med de andre lysposer.

 

Køb lys som virksomhed

Som virksomhed kan I også vælge at tænde lys, som sættes op på stafetten. Det er en god måde at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde på.

Tag kontakt til arrangørerne for at aftale, hvordan din virksomhed kan tænde lys til stafetten - og hvordan lysene kan indgå som en del af lysceremonien.

 

Seneste tændte lys

Lys dedikeret til Kommentar
Til minde om Arne Kære far, svigerfar og bedstefar, I dag er det særligt hårdt at mangle dig, men også en dag hvor vi sender ekstra mange tanker til dig. Vi savner og mangler dig. Tak fordi du hjalp og passede ekstra godt på Mette og Molly. Knus M+M+S+M
Til minde om Joan Kære Mor - Svigermor - Farmor Du er elsket og savnet! Kærlige tanker Kim & Heidi Oliver & Zenia
Til støtte for Kåre Kære Kåre Du er en rigtig FIGHTER! Allerede to gange har du vundet over kræften! Kærlig hilsen Hilde
Til støtte for Kærlig hilsen og støtte til Otto og familie
Til minde om John “Remembering you is easy, I do it every day. Messing you is the heartache that never goes away. I Will always love you”. - kærlig hilsen din datter
Til minde om Johnson Kære Johnson Tak fordi du var her . Tak for alt du gav. Tak for kærligheden. Tak for livet du gav . Vi elsker og savner dig. Tak for alle minder vi fik. Knus fra din kone og dine børn og børnebørn.
Til støtte for Lene - Du er en utrolig Fighter. Glad at du atter er imellem os! Skønne kollega!
Til minde om Peder - Min kæreste ven og drengenes Far!
Til støtte for Figterne Som har stået eller fortsat står på sidelinien til en kær, som er blev ramt af kræft
Til støtte for Virksomhedsservice Fordi I altid var der for mig i min sygdomsperiode
Til minde om Finn Kære Finn, selv om du ikke er her fysisk, er din nærhed tydelig. Knus din kone
Til minde om Jette Vi savner dig i familien, og du vel altid være i vores hjerter. Men godt for dig, at du fik fred efter så lang et sygdoms forløb. 52 år er dog for kort et liv.
Til støtte for Husk nu.. Livet er en gave og du skal leve det lige nu❤️

Find tændte lys

Søg på navnet på den person, lyset er tilegnet