Tak for opbakningen i 2023

Styregruppen bag stafet for Livet har netop afholdt evalueringsmøde og regnskabet blev underskrevet af formand og kasserer.

Regnskabet for 2023 slutter på et overskud på 90.966,45 kr.

Det er helt afgjort et overskud, som vi er stolte af, som vi har knoklet for og som er med til at give os en kæmpe følelse af at gøre en forskel.

Når det så er sagt, så har vi også forsøgt at finde flere hænder til styregruppen. Det har været afgørende for stafettens fortsættelse at der kommer flere frivillige i styregruppen. Det har desværre ikke lykkes at finde nogen, som vil træde ind sammen med dem, som gerne vil fortsætte arbejdet.

Så derfor måtte styregruppen også træffe den svære beslutning at lukke stafetten ned og der er derfor ingen stafet i 2024. Om det på et senere tidspunkt vil være muligt at starte op igen, det afhænger af en bæredygtig styregruppe.

SÅ hold dig ikke tilbage, hvis du lige som os i styregruppen har mærket hvilken følelse, det giver i kroppen at nå målet på stafetdagen.

Har du interesse i høre mere om Stafet for Livet Nordfyn og/eller gå ind i styregruppen, så kontakt Sissel Witt på tlf. 5319 0827

Selv om beslutningen var svært at tage, så har det været en fantastisk oplevelse. Nye hold kom til, en mere synlig placering ved Støberiet gjorde at mange kiggede forbi på dagen, fantastik opbakning fra sponsorer gjorde at vi minimerede udgifterne. Vi er så taknemmelig for støtte som har været igennem årene. Vi slutter af med en succes og med håbet om at der på et tidspunkt igen er Stafet for Livet på Nordfyn.


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
12 Hold
Tilmeldte deltagere
221 Deltagere

Tilmeldte Fightere
17 Fightere
Tændte lys
105 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Se alle tilmeldte hold

Billeder fra Stafet For Livet Nordfyn