TAK for i år - nu kigger vi frem

TAK til alle som deltog på Stafet for Livet Nordfyn d. 10.-11. september i år. Vi er ikke færdig emed at tælle, men regne rmed at kunne sende minimum 30.000 kr. videre til Kræftens Bekæmpelsen.


Vil du være med til at præge næste års stafet på Nordfyn, så kom til informationsmøde torsdag den 29/9 2022 kl. 19.00 på Tingstedet i Søndersø.

Tilkendegivelse om deltagelse må gerne gives til Bente Domino på 28513523.


---o---


Stafet For Livet varer mellem 18 og 24 timer. Stafettens døgn symboliserer, at kræft aldrig sover, og at kræftpatienter kæmper med kræften hele døgnet - både i de lyse og i de mørke timer. Derfor holder vi også stafetten i gang om natten.

Holdene skal have minimum én deltager på banen i hele det døgn, stafetten varer. På den måde viser vi, at vores kamp mod kræft aldrig stopper.

Stafet For Livet er en holdaktivitet - en fælles kamp mod kræft. Hold på typisk 10-15 personer tilmelder sig og samler på forskellige måder penge ind til bekæmpelse af kræft. Dels koster det 100 kr. at tilmelde sig som deltager, dels arbejder holdene aktivt for at skaffe sponsorer og lave andre fundraisende aktiviteter før og under stafetten.


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
7 Hold
Tilmeldte deltagere
136 Deltagere

Tilmeldte Fightere
12 Fightere
Tændte lys
10 Lys

Billeder fra Stafet For Livet Nordfyn