Hvad er Stafet for Livet

Hvad er Stafet For Livet?
Stafet for Livet er en stafet, der varer 24 timer for at symbolisere, at kræftpatienter kæmper med sygdommen hele døgnet.

Alle Fightere (tidligere og nuværende kræftramte) samt alle holddeltagere bydes velkommen til åbningceremonien. Fighterne går den første runde på banen i deres gule T-shirts, efterfuldt af alle pårørende og holddeltagerne.

Holdstafetten sættes igang. Alle hold har minimum én deltager på banen hele døgnet.

Når mørket falder på, samles alle til lysceremonien - hvor vi mindes dem der tabte kampen til kræft, og giver støtte til dem, der kæmper. Under lysceremonien er holdstafetten suspenderet.

Alle samles til sidste runde, og afslutningsceremoni, hvor vi fejrer fællesskab og sammenhold.

Vær med til at fejre livet

Stafet for livet er ikke blot en indsamling, men også i høj grad en oplysningskampagne. Vi ønsker at øge kendskabet til kampen imod kræft, både som patient og som pårørende! 

Mange ting kan blive sagt og skrevet, men den eneste måde virkeligt at forstå hvad Stafet for livet handler om, er at se og føle det!

Gå ind på linket herunder og mærk følelserne, nærværet og næstekærligheden på egen krop.Se videoklippet om Stafet For Livet her: http://www.youtube.com/watch?v=DJG-uRtgJGc

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
1 Hold
Tilmeldte deltagere
3 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Team P 250 Støt hold
Se alle tilmeldte hold

Billeder fra Stafet For Livet Nordfyn