I forlængelse af regeringen og sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring COVID-19, har vi i styregruppen på Mors besluttet at aflyse dette års Stafet For Livet Mors d. 13. og 14. juni 2020.

Vi ved, at deltagelse i Stafet For Livet har stor betydning for rigtig mange mennesker. Vi ved også, at det kun er muligt at afholde stafetten pga. de fantastiske frivillige ildsjæle, vi har her på Mors.  

Vi vil opfordre til at alle, der har lyst til at deltage i Stafet For Livet, gør brug af muligheden for at deltage på én af de kommende stafetter i efteråret for eksempel i Fjerritslev 5. og 6. september 2020.

Vi har truffet beslutningen om at aflyse stafetten i år for at beskytte alle deltagere og frivillige mod en mulig risiko for smitte. Især vores Fightere, tidligere og nuværende kræftramte, og pårørende har fyldt meget i vores tanker. Fighterne vil i mange tilfælde være ekstra udsatte hvis de bliver smittet med COVID-19. Det er ikke en risiko, vi ønsker at tage.  

Fighterne er en central del af Stafetten, ja faktisk vores æresgæster. Vi kan ikke se, at det giver mening at gennemføre en stafet uden dem” siger Marianne Markussen, Fighter tovholder Stafet For Livet Mors 

Vores mange sponsorer, som alle er lokale erhvervsdrivende store som små, er hele grundlaget for, at vi i nu 6 år har kunnet gennemføre stafetten på Mors med et minimum af udgifter. Det kan vi ikke takke nok for - det er en fantastisk flot opbakning, de har vist os år efter år. 

”Vi ved, at rigtig mange erhvervsdrivende går en svær tid i møde, og vi ønsker ikke at komme forbi for at spørge om sponsorater nu. Det er vores måde, at prøve at vise opbakning til dem” udtaler Thomas Jensen, Formand for Stafet For Livet Mors. 

Er man allerede tilmeldt, vil man blive kontaktet direkte af Kræftens Bekæmpelse for at aftale, hvordan et indbetalt deltagergebyr skal tilbagebetales, doneres eller flyttes til en anden stafet. 

Stafet For Livet Mors siger TAK til alle frivillige, fightere, deltagere, sponsorer, musikere og alle andre, som har arbejdet med planlægningen af årets stafet. Vi ved, at det er en højt værdsat begivenhed for de mange deltagere. I har alle været med til at fejre livet, mindes dem vi har mistet, og give håb og støtte til alle, der er ramt af kræft.  

Vi afholder Stafet For Livet på Mors igen d. 12. og 13. juni 2021, og vi vil i styregruppen arbejde på at få et støttearrangement op at stå i efteråret. 

På vegne af Stafet For Livet Mors 

Formand Thomas Jensen 

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
8 Hold
Tilmeldte deltagere
1 Deltagere

Tilmeldte Fightere
3 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold