Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling i kampen mod kræft.

Som deltager støtter du kampen mod kræft. Dels ved at være med på et hold, der samler penge ind. Men også ved at bakke op om Fighterne til fighterrunden og ved lysceremonien støtter du kampen mod kræft på en personlig og mindeværdig måde. Uanset hvad du som deltager laver under Stafet For Livet, viser du viljen til at knække kræft og spreder håbet om, at livet ikke er slut, selv om kræften rammer.

Stafet For Livet er en begivenhed, hvor alle kan være med, uanset om man er ung eller gammel, atlet eller gangbesværet. Så om man deltager en eller alle 24 timer er ikke det vigtigste, blot man kigger forbi - Vi håber at se så mange som muligt.


Video om det at være Fighter

Hør Ann fortælle hvor stor en forskel indsatsen mod kræft gør og hvor meget viden, lægerne har tilegnet sig på ganske få år


Brug for hjælp?

Er du Fighter og har brug for hjælp, så ring til Charlotte Kjeldgaard - 23 31 63 99


Billeder fra forrige års stafetter

Se billeder fra Stafet For Livet Mors

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
6 Hold
Tilmeldte deltagere
31 Deltagere

Tilmeldte Fightere
2 Fightere
Tændte lys
0 Lys