Det har desværre ikke været muligt at finde de nødvendige frivilligkræfter

Efter ihærdige forsøg på at finde frivillige til at videreføre Stafet For Livet Hørsholm, ser vi desværre ikke mulighed for at afholde Stafet For Livet Hørsholm i 2019.


Kræftens Bekæmpelse har med en omfattende indsats fra både frivillige og ansatte forsøgt at finde nye frivillige til at danne en robust og tilstrækkeligt stor styregruppe i Stafet For Livet Hørsholm, men dette er desværre ikke lykkedes.


Kræftens Bekæmpelse vælger derfor at udskyde Stafet For Livet Hørsholm, hvilket betyder, at der ikke vil blive afholdt en stafet i Hørsholm i 2019.


Vi ved, at rigtig mange deltagere, fightere og besøgende har fået rigtig meget ud af at deltage på de stafetterne i Hørsholm, som er blevet afholdt af fantastiske, frivillige ildsjæle. Vi opfordrer til, at alle der har lyst til at deltage i Stafet For Livet benytter muligheden for at deltage ved Stafet For Livet Helsignør.


Kræftens Bekæmpelse siger tusind tak til alle frivillige, fightere, deltagere, sponsorer og andre støtter, som har været medvirkende til at gøre Stafet For Livet Hørsholm til noget særligt for de mange deltagere. I har alle været med til at fejre livet, mindes dem, vi har mistet, og give håb og støtte til alle, der er ramt af kræft.


En lille håndfuld frivillige fortsætter arbejdet med at samle en ny styregruppe med henblik på at afholde Stafet For Livet i Hørsholm igen i 2020. Hvis du har lyst til at være med, er du meget velkommen til at kontakte undertegnede.


På vegne af Kræftens Bekæmpelse

Projektkonsulent, Mohammad Ajine 

Tlf: 28 99 01 94

Mail: ajine@cancer.dk


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
0 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold

Billeder fra Stafet For Livet i Danmark