Stafet For Livet Herlev, aflyses i 2020

Kræftens Bekæmpelse ser desværre ikke mulighed for at afholde Stafet For Livet Herlev i år, da der ikke er tilstrækkelige frivillige kræfter til at planlægge og gennemføre stafetten i 2020.

Stafet For Livet Herlevs formand gennem flere år har for nylig været nødt til at trække sig.

Der mangler desuden hænder til en del øvrige poster i frivilliggruppen.

Resten af holdet bag arbejder imidlertid målrettet videre på at få stafetten op at stå igen i 2021. For at det kan lykkes, er der brug for flere kræfter.

Har du lyst til at være med, er du meget velkomne til at kontakte undertegnede.

Vi ved, at rigtig mange deltagere, Fightere og besøgende har fået meget ud af at deltage på de fire stafetter, som indtil nu er blevet afholdt i Herlev af fantastiske frivillige ildsjæle.


Vi opfordrer til, at alle, der har lyst til at deltage i Stafet For Livet i år, gør brug af muligheden for at deltage på én af de mange øvrige stafetter i Danmark. Af de nærmeste stafetter kan nævnes Glostrup 16.-17. maj, Egedal 13.-14. juni, Rødovre 29.-30. august, Gladsaxe 5.-6. september og Kgs. Lyngby 12.-13. september.

Se mere om de forskellige stafetter på www.stafetforlivet.dk.

Kræftens Bekæmpelse siger TAK til alle frivillige, Fightere, deltagere, sponsorer og andre støtter, som har været medvirkende til at gøre Stafet For Livet Herlev til en højt værdsat begivenhed for de mange deltagere. I har alle været med til at fejre livet, mindes dem, vi har mistet, og give håb og støtte til alle, der er ramt af kræft.

På gensyn i 2021

På vegne af Kræftens Bekæmpelse,

Projektkonsulent, Henriette Lynderup Kirkeskov

Tlf: 23 70 54 45

Mail: henlk@cancer.dkIndsamlingsstatus

Tilmeldte hold
3 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
1 Fightere
Tændte lys
1 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold