En dag, en nat, en fælles kamp

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg overnatte på pladsen?
  Kan jeg overnatte på pladsen?

  Som holddeltager kan du tage telt med, så du og dine holdkammerater kan overnatte på pladsen. Det er også rart at have et telt med, så de deltagere, der ikke er på banen, har mulighed for at sidde ved teltet.

  Det er en god ide at medbringe stole og borde. Derudover er det altid festligt, hvis I pynter teltet. Det kan fx. være i et tema, der passer til jeres holdnavn eller med sponsorlogoer eller andet.

  På holdkaptajnmøderne vil I få flere praktiske informationer om, hvornår I kan slå telte op og hvordan I får tildelt en plads.

   

 • Hvor mange deltagere er der på et hold?
  Hvor mange deltagere er der på et hold?

  Du bestemmer selv, hvor stort dit hold skal være, men holdet skal have minimum én deltager på banen i det døgn, stafetten varer. Den typiske størrelse hold er 10-20 personer. Hvert hold har en holdkaptajn, der står for at koordinere og kommunikere med holdet.

  Du tilmelder dig som holddeltager eller holdkaptajn her

  Mange hold synes, det er motiverende at samle ind til Stafet For Livet og på den måde gøre en forskel i kampen mod kræft. Du kan læse mere om indsamling for hold her.

 • Hvem kan deltage som Fighter?
  Hvem kan deltage som Fighter?

  Alle, der har hørt ordene ”Du har kræft” kan deltage som Fightere til stafetten. Det vil sige nuværende og tidligere kræftpatienter.

  Fighterne går den første runde på banen iført gule t-shirts og er på den måde det hångribelige bevis på at kampen mod kræft nytter. Efter Fighterrunden er der et særligt program for Fighterne med mad og underholdning.

  Læs mere om at være Fighter og tilmeld dig her.

  Under hele stafetten vil der være kaffe og vand i Fighterteltet.
  Under eftermiddagskaffen og middagen, er teltet kun åbent for fightere, resten af dagen er alle velkomne i teltet.
  Man kan deltage i de dele af programmet man ønsker, man behøver ikke deltage i det hele, nogen har måske brug for at gå hjem og få en pause og så komme tilbage til middagen.
  Af hensyn til middagen lørdag aften, er det nødvendigt at tilmelde sig til denne til mig, så jeg ved hvor mange der deltager i den flotte 2 retters menu.
  Det er også rart hvis man allerede ved hvad man ønsker at deltage i, at man giver et praj om det af hensyn til vores planlægning, men ikke en nødvendighed.
  Der kan forekomme ændringer i programmet.

 • Hvor lang er banen?
  Hvor lang er banen?

  Da stafetten i år afholdes et nyt sted, kender vi ikke det nøjagtige mål endnu, men længden bliver, så alle uanset alder og helbred vil få mulighed for at være med. Og man er også velkommen, selvom man ikke vil/kan gå runder.

 • Hvad betyder det at købe lys?
  Hvad betyder det at købe lys?

  En smuk del af Stafet For Livet er, at vi tænder lys for dem, der kæmper mod kræft eller dem som vi har mistet. 

  Du kan enten tænde et lys her på hjemmesiden eller til stafetten. Hvis du tænder lys her på hjemmesiden, sørger vi for, at din hilsen bliver skrevet på en lyspose og bliver sat op som en del af lysceremonien.

  Lysceremonien foregår, når mørket falder på og varer omkring 15-30 minutter. Tidspunktet for lysceremonien følger.

Se billeder fra stafetten her