Lysceremoni

Stafet for Livet Haslev 2020 er aflyst, men der afholdes lysceremoni på Torvet i Haslev søndag den 13. september kl. 20.


På Torvet vil der fra kl. 11 være opstillet et telt, hvor man kan købe, tegne og skrive på lysposerne.

Haslev Koret medvirker og Else Carlstedt, leder af Kræftrådgivningen i Hillerød, holder lystalen


Alle er velkomne


I forlængelse af Regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring COVID-19 flytter vi Stafet For Livet til 2021. Datoen er endnu ikke fastlagt.


Stafet For livet er et arrangement, hvor vi fejrer livet i 24 timer. Vi ved, at deltagelse i Stafet For Livet er en helt unik oplevelse og har stor betydning for deltagere, Fightere og besøgende. 


Styregruppen for Stafet For Livet i Haslev og Kræftens Bekæmpelse siger TAK til alle frivillige, Fightere, deltagere, sponsorer og andre støtter, som har arbejdet med planlægningen af årets stafet. 


Vi håber, at I vil bakke op om arrangementet i 2021, så vi alle kan være med til at fejre livet, mindes dem, vi har mistet, og give håb og støtte til alle, der er ramt af kræft.


STØT STAFETTEN - benyt MOBILEPAY!

mobilePay nr.: 60821

Store og små donationer modtages med glæde!

Konto: 41830011557465

Følg os på facebook

Til Stafet For Livet fejrer vi livet og står sammen mod kræften. Vi mindes dem, der mistede livet til kræft og støtter dem, der kæmper. Det er siden 2015 blevet til i alt 2.107.627,- kr til Kræftens Bekæmpelse fra Stafet for Livet Haslev.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
5 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
3 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold