Flot overskud

53.827,20 kroner. Så meget har Stafet for Livet Haslev 2020 sendt videre til Kræftens Bekæmpelse. Og det på trods af aflysning af stafetten.

De mange penge er kommet dels ved, at Idrætsefterskolen Grønsund holdt deres egen stafet, dels ved at de handlende i Haslev støttede med annoncer i forbindelse med lysceremonien og dels ved salg af lysposer til lysceremonien i september.

Tusind tusind tak til alle der har bidraget.I forlængelse af Regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring COVID-19 flyttes Stafet For Livet til 2021, den 11. - 12. september i gymnasiets have i Skolegade


Stafet For livet er et arrangement, hvor vi fejrer livet i 24 timer. Vi ved, at deltagelse i Stafet For Livet er en helt unik oplevelse og har stor betydning for deltagere, Fightere og besøgende. 


Styregruppen for Stafet For Livet i Haslev og Kræftens Bekæmpelse siger TAK til alle frivillige, Fightere, deltagere, sponsorer og andre støtter, som har arbejdet med planlægningen af årets stafet. 


Vi håber, at I vil bakke op om arrangementet i 2021, så vi alle kan være med til at fejre livet, mindes dem, vi har mistet, og give håb og støtte til alle, der er ramt af kræft.


STØT STAFETTEN - benyt MOBILEPAY!

mobilePay nr.: 60821

Store og små donationer modtages med glæde!

Konto: 41830011557465

Følg os på facebook

Til Stafet For Livet fejrer vi livet og står sammen mod kræften. Vi mindes dem, der mistede livet til kræft og støtter dem, der kæmper. Det er siden 2015 blevet til i alt 2.107.627,- kr til Kræftens Bekæmpelse fra Stafet for Livet Haslev.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
3 Hold
Tilmeldte deltagere
8 Deltagere

Tilmeldte Fightere
1 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Se alle tilmeldte hold