Alternativ Stafet For Livet Gladsaxe 2020

Gladsaxes udgave af Stafet for Livet, hvor det lokale arbejde mod kræft og støtte til forskning, forebyggelse og patientstøtte er i centrum, vil i år få en ny form.


På grund af corona-situationen vil årets egentligt planlagte Stafet for Livet arrangement i weekenden 5.-6. september på Gladsaxe Stadion skifte form og tidspunkt.


I stedet vil årets lokale udgave af det landsdækkende initiativ nu komme til at foregå på pladsen foran Gladsaxe Rådhus en hverdagsaften - nemlig tirsdag d. 29. september kl. 19.


Tidspunktet omkring solnedgang er valgt med omhu, da den foreløbige plan er at lade den flotte, traditionelle lysceremoni med lysposer komme til at spille en central rolle.


De nærmere detaljer for det nye stafet-arrrangement er endnu ikke helt på plads, men skal nok blive meldt ud her på siden og i lokale medier i god tid.


Vi i styregruppen håber derfor inderligt, I vil sætte et X i kalenderen d. 29. september og være med til bl.a. at støtte vores fightere, der kan være ekstra udsatte i disse tider.


I 2021 vil Stafet for Livet Gladsaxe vende tilbage i den kendte form.

Mere information om eventet følger snarest muligt.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til: gladsaxe@stafet.cancer.dk


Om Stafet For Livet

Stafet For Livet er et døgn med holdstafet, aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. Målet er at stå sammen i kampen mod kræft og at skaffe midler til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. Følg med på vores facebookside Stafet for Livet Gladsaxe


VIL DU VÆRE FRIVILLIG VED STAFETTEN?

Ved årets ”Stafet for Livet” i Gladsaxe vil temaet være "Et døgn der bevæger".

Har du lyst til at deltage som frivillig med os enten i styregruppen eller til selve stafetten, er du velkommen til at kontakte os via mail til: gladsaxe@stafet.cancer.dk


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
1 Hold
Tilmeldte deltagere
1 Deltagere

Tilmeldte Fightere
3 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Gladsaxe-Hero Boldklub 100 Støt hold
Se alle tilmeldte hold