Vær med til at fejre livet

Vi er meget taknemmelige for de firmaer og personer, som donerer penge, naturalier eller tjenesteydelser til Stafet For Livet Gladsaxe. I er med til at sikre, at vi kan skabe overskud til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Har du også lyst til at yde sponsorstøtte til Stafet for Livet Gladsaxe, så kontakt vores formand, Brian Bredal på gladsaxe@stafet.cancer.dk eller tovholder Helle Messeri på helle.messeri@gmail.com


VIL DU VÆRE FRIVILLIG VED STAFETTEN?

Ved årets ”stafet for livet” i Gladsaxe d. 7-8. september vil der være fokus på forebyggelse især hos børn og unge.

Har du lyst til at deltage som frivillig med os lørdag d. 7. september i tidsrummet mellem kl. 12-18 eller mindre, og f.eks. gerne vil hjælpe til med børnenes solarmbånd, er du velkommen til at kontakte os via mail til: lisavoigt@gmail.com.

Vi vil særligt have fokus på:

De 7 tegn, så kræft kan spores og behandles tidligst muligt. Videnformidlingen sker via en quiz, der løses undervejs på gåturene via skiltning.

Sol og skygge, med leg for børn med ”solarmbånd”, der samles, mens vi vil informere forældrene om UV app mm.

Desuden har vi emner som:

Røgfri fremtid for alle unge fra 2030

HPV-Vaccinerings kampagne

På Oplysningsgruppens vegne

Lisa
Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til: gladsaxe@stafet.cancer.dkOm Stafet For Livet

Stafet For Livet er et døgn med holdstafet, aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. Målet er at stå sammen i kampen mod kræft og at skaffe midler til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. Følg med på vores facebookside Stafet for Livet GladsaxeIndsamlingsstatus

Tilmeldte hold
11 Hold
Tilmeldte deltagere
206 Deltagere

Tilmeldte Fightere
17 Fightere
Tændte lys
97 Lys