Kom og vær med til at fejre livet!

Vi glæder os til endnu et fantastisk arrangement, og vi håber, at du har lyst til at være med til at fejre livet og give håb til alle dem, der kæmper mod kræft.


Tilmeldingen er åben

Alle kan være med til Stafet For Livet, og der er både mulighed for at gå og løbe. Tilmeld dig som Fighter, tilmeld dig med dit eget hold eller tilmeld dig som deltager på vores åbne hold. Du kan også støtte ved at tænde et lys, og være med til at lyse stafetten op, når mørket falder på. Vi ved, at I heldigvis er rigtig mange, der trofast vender tilbage år efter år, og tak for det! Vi håber at se rigtig mange både nye og gamle til stafetten i 2018.


Stafetten på Frederiksberg - for syvende år i træk

Stafet For Livets vigtigste formål er at skabe fællesskab, håb, sammenhold og at give støtte til dem, der kæmper mod kræft eller til dem, der har mistet. Alle hold er lige velkomne - store hold, små hold, familiehold og firmahold. Stafet For Livet handler også om at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, oplysning og patientstøtte.

Stafet For Livet giver deltagerne mulighed for at være sammen, fejre livet og mindes dem vi har mistet, samtidig med at de støtter kampen mod kræft.


For mere information

Hjemmesiden opdateres løbende, men du er også mere end velkommen til at følge os på Facebook (Stafet For Livet - Frederiksberg), Instagram (stafetforlivetfrb) og Snapchat (sfl_frb), hvor vi løbende holder dig opdateret om stafetten.


Vi håber, at vi ses

Stafet For Livet Frederiksberg 2017 blev en stor succes! Vi håber, at stafetten i 2018 vil blive en endnu større succes - kom og vær med, nyd fællesskabet og nogle hyggelige timer.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
19 Hold
Tilmeldte deltagere
253 Deltagere

Tilmeldte Fightere
28 Fightere
Tændte lys
103 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Se alle tilmeldte hold

Billeder fra Stafet For Livet Frederiksberg