Stafet For Livet Frederiksberg må desværre aflyses i 2019

Efter ihærdige forsøg på at finde frivillige til at videreføre Stafet For Livet Frederiksberg, ser vi fra Kræftens Bekæmpelse desværre ikke mulighed for at afholde Stafet For Livet Frederiksberg i 2019.


Kræftens Bekæmpelse har med en omfattende indsats fra både frivillige og ansatte forsøgt at finde nye frivillige til at danne en robust og tilstrækkeligt stor styregruppe i Stafet For Livet Frederiksberg men dette er desværre ikke lykkedes. Kræftens Bekæmpelse vælger derfor at sætte Stafet For Livet Frederiksberg i bero nu, hvilket betyder, at der ikke vil blive afholdt en stafet på Frederiksberg i 2019.


For få frivillige har også betydning for den aktive rekrutteringsindsats, der kan præsteres i forhold til deltagere og fightere til Stafetten. Derfor er der reelt nu kun 5 hold, 54 deltagere og 7 fightere og det er for lidt til at vi vil kunne skabe en god oplevelse og et forsvarligt økonomisk resultat i år.


Vi arbejder på at etablere en ny styregruppe med henblik på at afholde Stafet For Livet på Frederiksberg igen i 2020. Hvis du har lyst til at være med, er du meget velkommen til at kontakte undertegnede.


Vi ved, at rigtig mange deltagere, Fightere og besøgende har fået rigtig meget ud af at deltage på de foreløbigt syv stafetter, som er blevet afholdt på Frederiksberg af fantastiske frivillige ildsjæle. Vi opfordrer gerne til, at alle, der har lyst til at deltage i Stafet For Livet, søger mulighed for at deltage på én af de øvrige stafetter i Danmark i år f.eks. Borrevejle d. 24/8, Næstved d. 24/8, Hvidovre d. 31/8, Rødovre d. 31/8, Taarnby d. 31/8, Gladsaxe 7/9 eller Høje-Taastrup d. 7/9. Se flere muligheder på www.stafetforlivet.dk.


Til fighterne – har I lyst til at deltage i en anden stafet, overflytter vi meget din tilmelding til en anden stafet. Venligst kontakt undertegnede.


Til deltagerne – har I mulighed og lyst til at deltage i en anden stafet, overflytter vi meget gerne dit hold/din tilmelding til en anden stafet. Du kan også få tilbageført deltagergebyret til det indbetalingskort, der er brugt ved tilmeldingen. Endelig har du mulighed for, at dit deltagergebyr bliver overført som en donation til Kræftens Bekæmpelse. I praksis sker det ved at dit deltagergebyr overføres til Stafet For Livet Rødovre. Den løsning tillader vi at vælge, såfremt vi ikke har hørt fra dig inden d. 15/9.


Til donorerne/sponsorerne – Du kan få tilbageført din donation til det indbetalingskort der er brugt ved tilmeldingen. Endelig har du mulighed for at din donation går til Kræftens Bekæmpelse via overførsel til Stafet For Livet Rødovre. Den løsning tillader vi at vælge, såfremt vi ikke har hørt fra dig inden d. 15/9.


Kræftens Bekæmpelse siger TAK til alle frivillige, Fightere, deltagere, donorer og sponsorer og andre støtter, som har været medvirkende til at gøre Stafet For Frederiksberg til en højt skattet begivenhed for de mange deltagere. I har alle været med til at fejre livet, mindes dem, vi har mistet, og give håb og støtte til alle, der er ramt af kræft.


Vi beklager den ulejlighed det medfører at vi må aflyse stafetten i 2019, og vi håber at vi alligevel må kontakte jer igen næste år:=).


På vegne af Kræftens Bekæmpelse

Projektkonsulent, Erik Overgaard Nielsen, Tlf.: 27771078, Mail: eon@cancer.dk


pressemeddelelse-ved-indstilling-af-stafet-for-livet-frederiksberg.docx

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
10 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
7 Fightere
Tændte lys
5 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Raben-Ottosen 100 Støt hold
Se alle tilmeldte hold

Billeder fra Stafet For Livet Frederiksberg