Stafet For Livet Fjerritslev


Sammen hver for sig 

Stafet For Livet Fjerritslev 2020 afholdes som private stafetter, hvor fokusset igen i år vil være FÆLLESKABET. Stafetten afholdes dermed ikke som tidligere år, hvor vi mødes og er sammen i et døgn.

Stafetten afholdes lørdag d. 5. september 2020 kl.12-22.


Hvordan kommer stafetten 2020 til at foregå

Stafetten afholdes som private stafetter, hvor det vil være op til det enkelte hold/holdkaptajnen selv at arrangere, koordinere og gennemføre en stafet hjemme privat, eller et andet sted, efter de gældende sundhedsfaglige retningslinjer. Styregruppen vil selvfølgelig være med på sidelinjen både før og under stafetten.

For det enkelte hold vælges der selv en rute, som man hver for sig går/løber. Det betyder, at der forskellige steder i området vil være ruter. For at undgå at flere hold vælger at benytte samme rute, laver styregruppen et online kort, hvor de enkelte holds valgte rute sættes ind. Vi har derfor brug for at holdkaptajnen indberetter den valgte rute til: logistik@stafetfjerritslev.dk

Der vil ikke være mulighed for indberetningen af antal runder via Stafet For Livets app på vanlig vis. Det er op til det enkelte hold selv at holde styr på antal runder. Efter stafetten vil donationer kunne indbetales til Stafet For Livet Fjerritslev

Der vil være mulighed for at download åbningstaler og lystaler via vores Facebook side: Stafet For Livet Fjerritslev.

I løbet af stafetten vil der være mulighed for at indsende billeder og videoer fra de private stafetter til PR-gruppen, der efterfølgende vil opdatere Facebook med udpluk fra det tilsendte materiale. 

Der vil ligeledes være et frivilligt tilbud om at få besøg af et medlem fra styregruppen, der på forsvarlig afstand vil tage nogle billeder/video af det enkelte holdets stafet.  


Lysceremoni

Det er tanken at Stafet For Livet Fjerritslev 2020 afsluttes på sædvanlig vis med en lysceremoni hjemme privat hos de enkelte hold. 

Der kan købes lysposer via Stafet For Livet til lysceremonien. Der vil være mulighed for at man selv kan afhente den eller få den leveret i dagene op til stafetten. Ønsker man blot at købe en lyspose, vil der ligeledes være mulighed for dette. Disse vil blive stillet op af frivillige fra Stafet For Livet Fjerritslev, samt indgå i en livestreamede lysceremoni.

Lysposer koster 50 kr. pr. stk. og kan købes via dette link: https://www.stafetforlivet.dk/stafet/fjerritslev/stoet/koeb-lys


Tilmelding

Du kan tilmelde dig selv eller dit hold allerede nu via dette link: https://www.stafetforlivet.dk/stafet/fjerritslev

Pris:  

Voksne:     100 kr. 

Børn u/18 år: 50 kr. 

Fighter:      Gratis


Yderligere information

Der afholdes holdkaptajnmøde tirsdag 30/6-20 kl. 19-20 og mandag 10/8-20 kl. 19-20 i mødelokalet ovenover Vandrehjemmet i Fjerritslev. Her vil vi sammen gennemgå hvordan stafetten forløber, give information og svare på jeres spørgsmål. Kan man ikke komme må man gerne sende en substitut fra holdet.

Tilmelding skal ske til Formand Ulla Hornum

Mail: Formand@stafetfjerritslev.dk

Tlf.: 2033 2742

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
18 Hold
Tilmeldte deltagere
554 Deltagere

Tilmeldte Fightere
10 Fightere
Tændte lys
289 Lys