Stafet For Livet på Fanø 2022 aflyses

Pressemeddelelse

Stafet For Livet Fanø den 20. august 2022 er aflyst

Styregruppen for Stafet For Livet Fanø har på et møde besluttet, at aflyse stafetten grundet for få tilmeldte deltagere.

Med under 50 tilmeldte 12 dage inden stafetten, hvoraf flere er frivillige på stafetten, ser vi desværre ikke hvordan vi kan nå at blive nok deltagere til at skabe den unikke oplevelse og den gode stemning fra sidste år med håb, støtte til kræftramte og fællesskab.

Kræftens Bekæmpelse ved at deltagere, fightere og besøgende har fået rigtig meget ud af at deltage på stafetten sidste år som blev planlagt og afholdt af fantastiske frivillige ildsjæle.

Vi opfordrer alle der har lyst til at deltage i Stafet For Livet, at gør brug af muligheden for at deltage på én af de kommende stafetter i Danmark, se www.stafetforlivet.dk for datoer og stafetbyer. Det kan f.eks. være Ribe eller Vejen.

 

Fra Kræftens Bekæmpelses og styregruppens side skal lyde et TAK til alle frivillige, fightere, deltagere, sponsorer og andre støtter, som har været medvirkende til at gøre Stafet For Livet Fanø til en højt værdsat begivenhed for de mange deltagere.

I har alle været med til at fejre livet, mindes dem, vi har mistet, og give håb og støtte til alle, der er ramt af kræft

Styregruppen mødes igen i september for at drøfte hvordan vi kan gøre bedst brug af de indkommende donationer som ikke ønskes returneret. Alle donationer går til Kræftens Bekæmpelse.

 

På vegne af Kræftens Bekæmpelse 

Styregruppen for Stafet For Livet Fanø

Freddy Christensen

 

For yderligere information kontakt

Projektkonsulent Nicholas Caron

Tlf: 3065 1009

Mail: ncaron@cancer.dk

 


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
0 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold