Tak for indsatsen

En håndfuld frivillige fortsætter arbejdet med Kræftens Bekæmpelse i området. Der vil derfor stadig være muligheden for at møde oplysende og støttende aktiviteter i lokalområdet. Ligeledes arbejdes der på at samle en ny styregruppe i Aarhus med henblik på at afholde Stafet For Livet i Aarhus, som de frivillige i Brabrand støtter op om.


Vi ved, at mange deltagere, Fightere og besøgende har fået rigtig meget ud af at deltage på de stafetter – og seneste stafet-event, som er blevet afholdt i Brabrand af fantastiske, frivillige ildsjæle. Vi opfordrer til, at alle der har lyst til at deltage i Stafet For Livet benytter muligheden for at deltage på én af de øvrige stafetter i Danmark.


Kræftens Bekæmpelse siger TAK til alle frivillige, Fightere, deltagere, sponsorer og andre støtter, som har været medvirkende til at gøre Stafet For Livet Brabrand til en højt skattet begivenhed. I har alle været med til at fejre livet, mindes dem, vi har mistet, og give håb og støtte til alle, der er ramt af kræft.


Hvis du har spørgsmål, eller er interesseret i at støtte op om Kræftens Bekæmpelse aktiviteter i Gellerup området eller ved Stafet For Livet Aarhus, er du velkommen til at kontakte projektkonsulent Louise Knudsen på lokn@cancer.dk eller 30228967