Kom og vær med til at tænde håb

Stafet For Livet byder endnu engang velkommen til et festligt døgn fyldt med glæde, mod og sammenhold. ”Tænd Håb” er årets slogan. Det skal symbolisere hvordan vi sammen kan hjælpe dem, som til tider bliver overmandet af det mørke som omkranser kræftsygdom. Vi får brug for dig og dine venners hjælp! Skynd jer at samle jeres stafethold, så I kan gå, løbe, kravle, trille eller hoppe på tungen i den gode sags tjeneste.  

Bliv frivillig
Kunne du tænke dig at være frivillig og hjælpe med at stable en uforglemmelig stafet på benene i 2018, så kontakt formand Bettina Dencker: bettinadencker@gmail.com

Om Stafet For Livet
Stafet For Livets vigtigste formål er at skabe fællesskab, håb, sammenhold og at give støtte til dem, der kæmper mod kræft eller til dem, der har mistet. Alle hold er lige velkomne - store hold, små hold, familiehold og firmahold. 

Stafet For Livet handler også om at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, oplysning og patientstøtte.

Alle kan være med til at sætte fokus på kampen mod kræft og til at rejse livsvigtige midler til Kræftens Bekæmpelse. Vi har brug for dig, der har lyst til at give en hånd med. Vær med til at fejre livet!

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
14 Hold
Tilmeldte deltagere
270 Deltagere

Tilmeldte Fightere
24 Fightere
Tændte lys
60 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Se alle tilmeldte hold

Billeder fra Stafet For Livet i Danmark