Tænd et lys

Du kan tænde dit eget lys her på siden. På hver pose kan du skrive et navn eller en hilsen til de personer, du gerne vil støtte eller minde.

Arrangørerne skriver din hilsen på en lyspose og stiller den op som del af lysceremonien til stafetten. Lysposerne kan også købes til selve stafetten, men hvis du tænder det allerede her på nettet, vil lyset brænde på nettet frem til stafetten.

De lys, der tændes her på siden frem til dagen før stafetten, sættes også op til lyscermonien sammen med de andre lysposer.

 

Køb lys som virksomhed

Som virksomhed kan I også vælge at tænde lys, som sættes op på stafetten. Det er en god måde at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde på.

Tag kontakt til arrangørerne for at aftale, hvordan din virksomhed kan tænde lys til stafetten - og hvordan lysene kan indgå som en del af lysceremonien.

 

Seneste tændte lys

Lys dedikeret til Kommentar
Til minde om Jørgen Kære far. Tænker på dig hver dag. Savner din humor, dine komplimenter, dine kram og dit smil. Håber du kigger ned og passer på os alle. Mange tanker fra Maria
Til støtte for Adriana Jeg elsker dig mere end livet selv.
Til minde om Lenuta Mult prea devreme ne ai parasit, dar sper ca ai gasit ce cautai, si sper ca aveai dreptate. Te iubesc intodeauna.
Til minde om Ana Te iubesc si imi este dor de tine.
Til støtte for Hanne Du er savnet moster <3
Til støtte for Jens
Til støtte for Jens
Til støtte for Ramte og pårørende Alle kræftramte og deres pårørende samt alle der har mistet
Til støtte for
Til støtte for

Find tændte lys

Søg på navnet på den person, lyset er tilegnet