Sammen for liv uden kræft

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg overnatte på pladsen?
  Kan jeg overnatte på pladsen?

  Som hold kan du tage telt med, så du og dine holdkammerater kan overnatte på pladsen. Det er også rart at have et telt med, så de deltagere, der ikke er på banen, har mulighed for at sidde ved teltet.

  Det er en god ide at medbringe stole og borde. Derudover er det altid festligt, hvis I pynter teltet. Det kan fx være i et tema, der passer til jeres holdnavn eller med sponsorlogoer eller andet.

  På holdkaptajnmøderne vil I få flere praktiske informationer om, hvornår I kan slå telte op og hvordan I får tildelt en plads.

 • Hvor mange deltagere er der på et hold?
  Hvor mange deltagere er der på et hold?

  Du bestemmer selv, hvor stort dit hold skal være, men holdet skal have minimum én deltager på banen i det døgn, stafetten varer. Den typiske størrelse på de små hold er 10-20 personer. Hvert hold har en holdkaptajn, der står for at koordinere og kommunikere med holdet.

  Du tilmelder dig som holddeltager eller holdkaptajn her.


  Åbent Hold

  På Åbent Hold er ALLE velkomne! Du vælger selv, hvornår og hvor meget du har lyst til at deltage – uanset om det er en halv time eller alle 24 timer. Du bestemmer selv, i hvilket tempo du vil gennemføre stafetten. 


  Tilmeld dig Åbent Hold her


  Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakt Helle Rolsted mail: hellehagsholm@hotmail.dk eller sms på 42785027

 • Hvem kan deltage som Fighter?
  Hvem kan deltage som Fighter?

  Hvem kan deltage som Fighter?

  Har du kræft eller har du haft kræft, så tilmeld dig som Fighter. I gule T-shirts åbner og lukker Fighterne stafetten sammen med Aalborg Garden ved at gå forrest på den første og sidste runde. Dermed er du med til at vise, at kampen mod kræft skal kæmpes og give håb og styrke til andre i deres kamp med sygdommen.


  Sammenhold og netværk kan være en vigtig del i livet i en svær kamp og samvær med andre ligestillede er for mange en uvurderlig erfaring og hjælp til at komme videre i livet. 


  Kontakt tovholder for Fightergruppen hvis du har spørgsmål eller tilmeld dig her.

  Vi glæder os til at se dig.

 • Hvor lang er ruten?
  Hvor lang er ruten?

  Stafetten i Aalborg foregår i år på dyrskuepladsen og den valgte rutes længde kommer senere, men er af en længde hvor alle, uanset alder og helbred, har mulighed for at være med. Deltagerne vælger selv, om de vil gå eller løbe banen rundt. 

  Den forholdsvis korte rute betyder også, at man hele tiden føler sig som en del af arrangementet og gør, at man kan mærke fællesskabet og sammenholdet mellem deltagerne.

 • Hvad betyder det at tænde et lys?
  Hvad betyder det at tænde et lys?

  En smuk del af Stafet For Livet er, at vi tænder lys for dem, der kæmper mod kræft eller dem som vi har mistet.  Lysene vil danne rammen om en ceremoni, hvor hele stafetten tager del i at mindes og bryde mørket med det håb, der brænder i os alle. 

  At tænde et lys betyder, at du får en lyspose, hvor du kan skrive og/eller tegne en unik hilsen til en person, du ønsker at mindes eller støtte i kampen mod kræft. Tænder du et lys via hjemmesiden, sørger vi for, at din hilsen bliver skrevet på en lyspose og bliver sat op som en del af lysceremonien. Tænder du et lys på stafetten, har du mulighed for selv at skrive din hilsen og sætte dit præg på lysposen.

  Har du spørgsmål vedrørende lys eller vil du som holdkaptajn have fat i nogle lysposer til at sælge gennem dit hold, er du velkommen til at kontakte tovholderen (findes under "kontakter")

Se billeder fra stafetten her