Sammen for liv uden kræft

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor mange deltagere er der på et hold?
  Hvor mange deltagere er der på et hold?

  Du bestemmer selv, hvor stort dit hold skal være, men holdet skal have minimum én deltager på banen i det døgn, stafetten varer. Det vil sige, at to mennesker også kan være et hold - så tag endelig familien, kæresten, partneren, vennen eller veninden med til stafetten. Hvert hold har en holdkaptajn, der står for at koordinere og kommunikere med holdet.

  Du tilmelder dig som holddeltager eller holdkaptajn her.


  Åbent Hold

  På Åbent Hold er ALLE velkomne! Du vælger selv, hvornår og hvor meget du har lyst til at deltage – uanset om det er en halv time eller alle 24 timer. Du bestemmer selv, i hvilket tempo du vil gennemføre stafetten. 


  Tilmeld dig Åbent Hold her


  Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakt Helle Rolsted mail: hellehagsholm@hotmail.dk eller sms på 42785027

 • Hvor lang er ruten
  Hvor lang er ruten?

  Stafetten i Aalborg foregår i år på Dyreskuepladsen, hvor der vil være en 860 meter lang rute. Det er en længde, som vi vurderer alle, uanset alder og helbred, har mulighed for at være med. Deltagerne vælger selv, om de vil gå eller løbe banen rundt. 

  Den forholdsvis korte rute betyder også, at man hele tiden føler sig som en del af arrangementet og gør, at man kan mærke fællesskabet og sammenholdet mellem deltagerne.

 • Hvem kan deltage som Fighter?
  Hvem kan deltage som Fighter?

  Hvem kan deltage som Fighter?

  Har du kræft eller har du haft kræft, så tilmeld dig som Fighter. I gule T-shirts åbner og lukker Fighterne stafetten sammen med Aalborg Garden ved at gå forrest på den første og sidste runde. Dermed er du med til at vise, at kampen mod kræft skal kæmpes og give håb og styrke til andre i deres kamp med sygdommen.


  Sammenhold og netværk kan være en vigtig del i livet i en svær kamp og samvær med andre ligestillede er for mange en uvurderlig erfaring og hjælp til at komme videre i livet. 


  Kontakt tovholder for Fightergruppen hvis du har spørgsmål eller tilmeld dig her.

  Vi glæder os til at se dig.

 • Hvordan kan jeg samle ind til mit hold?
  Hvordan kan jeg samle ind til mit hold?

  Mange hold synes, det er meningsfuldt og motiverende at indsamle penge til kræftsagen både før og under stafetten. I bestemmer selv, hvor meget og hvordan I vil samle penge ind. Som holddeltager kan du bl.a.:

  • Lave aktiviteter før og under stafetten, der kan samle penge ind.
  • Finde sponsorer, som vil støtte dit hold med et beløb for hver runde, der bliver gået på banen.
  • Find en sponsor, der vil betale for at få sit logo på de T-shirts, holdet bærer til stafetten.
  • Få sponsorer til at matche det beløb, som dit hold samler ind.
  • Sætte et mål for at hver holddeltager skal sælge x-antal lysposer før stafetten.

   Ved en fælles indsats kan holdet nå langt. Alle beløb, der indsamles via Stafet For Livet går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.


  Bemærk:

  • Alle beløb indsamlet i forbindelse med Stafet For Livet går til Kræftens Bekæmpelses arbejde for forskning, forebyggelse og patientstøtte.
  • Der kan ikke indsamles midler til andre organisationer, enkeltsager og lignende aktiviteter via Stafet For Livet.
  • Indsamlede midler skal indbetales via hjemmesiden www.stafetforlivet.dk senest 14 dage efter afholdelsen af stafetten eller kontant til arrangørerne på stafetten.
  • Vær opmærksom på, at Spillemyndigheden (en koncern under SKAT) ikke tillader, at dit hold laver tombolaer, lotterier og andre konkurrencer, hvor deltagerne betaler for at være med og hvor udtrækningen af gevinst beror på tilfældighed.
  • Bemærk, at SKAT kræver, at der skal betales præmieafgift af alle varepræmier på over 750 kr. og af alle kontante præmier, herunder gavekort på en værdi over 200 kr. Præmieafgiften udgør 17,5% af den del, af prisen, der overstiger 200 kr.

   

 • Hvad betyder det at tænde et lys?
  Hvad betyder det at tænde et lys?

  En smuk del af Stafet For Livet er, at vi tænder lys for dem, der kæmper mod kræft eller dem som vi har mistet.  Lysene vil danne rammen om en ceremoni, hvor hele stafetten tager del i at mindes og bryde mørket med det håb, der brænder i os alle. 

  At tænde et lys betyder, at du får en lyspose, hvor du kan skrive og/eller tegne en unik hilsen til en person, du ønsker at mindes eller støtte i kampen mod kræft. Tænder du et lys via hjemmesiden, sørger vi for, at din hilsen bliver skrevet på en lyspose og bliver sat op som en del af lysceremonien. Tænder du et lys på stafetten, har du mulighed for selv at skrive din hilsen og sætte dit præg på lysposen.

  Har du spørgsmål vedrørende lys eller vil du som holdkaptajn have fat i nogle lysposer til at sælge gennem dit hold, er du velkommen til at kontakte tovholderen (findes under "kontakter")

Se billeder fra stafetten her