Stafet For Livet Aalborg lukker - Tak for 10 fantastiske år

Desværre har det ikke været muligt at finde frivillige nok til fortsat at planlægge Stafet For Livet i Aalborg. Vi er derfor nødt til at lukke Stafet For Livet Aalborg i år.

I fremtiden arbejder vi på at etablere en ny stafet i Aalborg området. Vi ønsker, at det stadig er muligt for aalborgensere at fejre livet, give håb og støtte gennem arrangementet Stafet For Livet.

 

Siden 2013 har frivillige ildsjæle planlagt og gennemført Stafet For Livet Aalborg. De frivillige har været med til at skabe et mindeværdigt stafetfællesskab. De har gjort det muligt at mødes om at give håb og støtte til kræftramte, og de har skabt rum for, at vi kunne mindes dem vi har mistet. Tusinde tak til alle frivillige, som gennem tiden har lagt mange kræfter og energi i at skabe de årlige stafetter i Aalborg.


Vi ved, at Stafet For Livet har betydet meget for mange. Fightere har oplevet støtte og opbakning fra hinanden og deltagere. Der er samlet mange penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, patientstøtte og oplysning. Stafetten har skabt synlighed og oplysning i lokalområdet om alle de muligheder der findes når man har kræft tæt inden på livet. 

 

Tusinde tak til alle, der har været med til at bakke op om Stafet For Livet Aalborg. Stor tak til fightere, deltagere, sponsorer og alle andre, der har været med til at gøre stafetten til en værdsat begivenhed.   

 

Hvis du har lyst til at deltage i Stafet For Livet 2023, så er der heldigvis masser af muligheder i nærheden. Den nærmeste stafet er Nibe, men du finder også mange flere her

 

De bedste hilsner Kræftens Bekæmpelse

Giver dette anledning til spørgsmål eller kommentarer, så kontakt endelig projektkonsulent Camilla Rosenkilde Collins på mail: crc@cancer.dk eller telefon: 53190856. Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
0 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold

Billeder fra Stafet For Livet i Danmark