Et døgn der bevæger

Nu er rammerne for Stafet for Livet Aalborg 2021 endelig ved at være på plads!

I år bliver stafetten desværre ikke som den plejer. Vi afholder i stedet en alternativ stafet, som kommer til at foregå d. 28. august fra 11:00 til 21:30 på Dyreskuepladsen (Hobrovej 437, 9200 Aalborg). På grund af coronarestriktioner, må vi kun være 500 mennesker på pladsen. For at overholde det vil pladsen blive afgrænset og der bliver tjekket 'biletter' ved indgangen.

Alle tilmeldte deltagere er velkommen til at tilbringe dagen med os på pladsen, hvor der bliver en gå-/løberute på 860 m. Når I er tilmeldt som deltager til stafetten, må I komme og gå på pladsen, som I ønsker. Det vil sige at man gerne må tage hjem mellem f.eks. åbningsceremonien og lysceremonien. Vi håber dog, at I for hyggens skyld vil tilbringe meget af dagen med os på pladsen. Hvis ikke det frister, er I selvfølgelig også velkommen til at gå jeres egne ruter.

Dagen starter kl. 11:00 med en åbningsceremoni, som bliver livestreamet på vores Facebookside. Her vil fighterne fører an i den første runde på pladsen. I løbet af dagen vil der være underholdning på pladsen samt mulighed for at vinde forskellige præmier. Vi skriver ud med information om underholdning og ruter på vores Facebook, Instagram og her på hjemmesiden efterhånden som tingene falder på plads - så følg med! Fra 21:00-21:30 runder vi dagen af med vores lysceremoni, hvor kan mindes, samle vores tanker og sprede håb. Denne ceremoni vil også blive livestreamet på vores Facebook. Du kan se flere informationer om dagens program under fanen 'Program'.

Grundet corona råder vi alle til at følge Sundhedsstyrelsens regler for forebyggelse af smitte. Med andre ord opfordrer vi alle deltagere til at holde 1-2 meters afstand til andre deltagere og vaske hænder tit samt bruge håndsprit. Har du børn med på pladsen, så husk også at hjælpe dem med at overholde rådene. Hvis du får symptomer på COVID-19, skal du blive hjemme og blive testet.


Vi glæder os til at 'se' jer alle til "et døgn der bevæger"!


På vegne af styregruppen

Janni Enghave Andersen, Formand

Tlf: 61703374

Mail: janni_enghave@outlook.com


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
8 Hold
Tilmeldte deltagere
55 Deltagere

Tilmeldte Fightere
15 Fightere
Tændte lys
53 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Se alle tilmeldte hold

Billeder fra Stafet For Livet i Danmark