Et døgn der bevæger

Selvom vi stadig er i fuld gang med planlægning Stafet for Livet Aalborg 2021, vil vi gerne opdatere jer på det, som vi ved indtil videre.

I år bliver stafetten desværre ikke som den plejer. Vi afholder i stedet en alternativ stafet, som kommer til at foregå d. 28. august fra 11:00 til 21:30.

Dagen starter kl. 11:00 med en åbningsceremoni, som bliver livestreamet på vores Facebookside. Efter åbningsceremonien skyder vi stafetten i gang. Vi planlægger 2-3 ruter til jer, som I er velkommen til at benytte i løbet af dagen. Hvis ikke det frister, må I selvfølgelig også gå jeres egne ruter.

Vi sørger desuden for, at der bliver noget underholdning på de ruter, som vi fastsætter. Vi skriver ud med information om underholdning og ruter på vores Facebook, Instagram og her på hjemmesiden efterhånden som tingene falder på plads - så følg med!

Fra 21:00-21:30 runder vi dagen af med vores lysceremoni, hvor kan mindes, samle vores tanker og sprede håb. Denne ceremoni vil også blive livestreamet på vores Facebook.

Af hensyn til restriktioner og forsamlingsforbud kommer vi desværre ikke til at offentliggøre placeringen for vores ceremonier. Hvis omstændighederne ændrer sig, skal vi nok give jer besked. Vi opfordrer i stedet til, at I følger med på vores Facebook.


Vi glæder os til at 'se' jer alle til "et døgn der bevæger"!


På vegne af styregruppen

Janni Enghave Andersen, Formand

Tlf: 61703374

Mail: janni_enghave@outlook.com


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
5 Hold
Tilmeldte deltagere
25 Deltagere

Tilmeldte Fightere
10 Fightere
Tændte lys
3 Lys

Billeder fra Stafet For Livet i Danmark