Et døgn der bevæger

Vi glæder os meget til igen at afholde en 24 timers stafet i Aalborg.


Stafet for livet - plads til alle!

Stafetten varer 24 timer, men der er ingen krav til at man er på banen hele tiden.

Din støtte er uendelig meget værd, uanset om du går eller løber.

Vores stafetbane er 800-900 m. lang


Hold og fightere

Her på siden kan du oprette hold eller tilmelde dig et eksisterende hold. Er du tidligere eller nuværende kræftpatient, kan du tilmelde dig som fighter.


Underholdning

Hele dagen d. 27. august vil der være forskellig underholdning eller aktiviteter på stafetpladsen. Se programmet af menuen til venstre.


Telte og campingvogne

Du er velkommen til at medbringe telt, campingvogn, autocamper eller lignende, så du har et sted at hvile både ben og øjne. Husk desuden stole, borde osv. I er også velkomne til selv at medbringe brætspil/havespil og lignende underholdning, I som hold kan give jer i kast med, når I ikke er på banen.


Mad

Der er mulighed for at forudbestille en masse lækkert mad fra Kvisthuset. Dette gøres via stafetshoppen i menuen til venstre. På dagen vil desuden være et begrænset udvalg af mad og snacks.

Du er også velkommen til at medbringe mad selv. Såfremt vejret tillader det, vil der være en grillområde, hvor du kan grille medbragt mad (husk selv grill).


Tænd et lys

Du kan tænde lys her på siden ved at købe en eller flere lysposerne. Lysposerne kan også købes før stafetten i Art by Me, Smykkeform eller IGEN-butikken. Poserne kan også købes på stafetdagen.

Lysposerne dekoreres med personlige hilsner, der stilles lys i dem og de stilles på stafetpladsen ved mørkets frembrud.

Køber du lysposer online, kan du skrive en hilsen, som vi sørger for at skrive på poserne inden vi stiller dem op på dagen.


Mulighed for at samle penge ind

Al overskud går til Stafet for Livet og dermed Kræftens Bekæmpelse. Som hold kan I desuden samle penge ind foruden jeres deltagergebyr. Tidligere har vi f.eks. set hold, som sælger ud af gamle ting og donerer til Stafet for Livet, eller får rundesponsorater ifm. deres deltagelse på stafetten. Kun kreativiteten sætter grænser. Det er selvfølgelig ikke et krav.


Vi glæder os til at se jer alle til "et døgn der bevæger"!


På vegne af styregruppen


Mail: stafetforlivetaalborg@gmail.com

Facebook: Stafet For Livet Aalborg

Instagram: stafetforlivetaalborg

Linkedin: Stafet For Livet Aalborg


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
0 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold

Billeder fra Stafet For Livet i Danmark