Vi er klar i 2021

Vi er meget stolte af at kunne byde velkommen til Per Vers, som er årets lystaler til lysceremonien lørdag aften. Men også Frank Megabody vil gæste lysceremonien og bidrage med musikalske indslag. Derudover er der underholdning i løbet af dagen ved Henriette Sonne og Carl Aagaard.


Som sædvanlig kan der købes mad og drikke på pladsen. For jer der ikke kan deltage fysisk, kan man følge velkomst, underholdning og lysceremoni live via vores Facebookside.


Du kan følge lysceremonien kl. 22.00 på vores facebook side https://www.facebook.com/StafetForLivetSkanderborg


Stafetten i år er reduceret fra de normale 24 timer til 12 timer – lørdag kl. 12 til 24. Udover overholdelse af myndighedernes påbud og anbefalinger bliver dagens fokus på nogle af de væsentligste elementer i stafetten: støtte til dem der kæmper, gåtur i skoven og lysceremoni.


Vi mødes kl. 12 til fælles velkomst og igangsætter derefter stafetten. Vi går alle – både deltagere og fightere – anført af vores fantastiske orkester gennem skoven, hvor fighterne står af ved Bøgescenerne og hygger sig med frokost. Vi andre går videre af ruten rundt i skoven. I løbet af dagen vil der være musikalske indslag kl. 15 og kl. 18. Det vil være muligt at købe mad og drikke så vi er klar til den traditionsrige og højt værdsatte Lysceremoni om aftenen, hvor vi alle i en stille stund tænder lys, mindes og sender positive tanker mod dem, der kæmper.


Er du fighter, så håber vi rigtig meget at du vil deltage – enten fysisk i skoven eller på afstand hjemmefra. Så sørger vi for at du får frokosten leveret hjem til dig

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
11 Hold
Tilmeldte deltagere
140 Deltagere

Tilmeldte Fightere
24 Fightere
Tændte lys
143 Lys