Vi er klar i 2021

Stafetten i år er reduceret fra de normale 24 timer til 12 timer – lørdag kl. 12 til 24. Udover overholdelse af myndighedernes påbud og anbefalinger bliver dagens fokus på nogle af de væsentligste elementer i stafetten: støtte til dem der kæmper, gåtur i skoven og lysceremoni.


Vi mødes kl. 12 til fælles velkomst og igangsætter derefter stafetten. Vi går alle – både deltagere og fightere – anført af vores fantastiske orkester gennem skoven, hvor fighterne står af ved Bøgescenerne og hygger sig med frokost. Vi andre går videre af ruten rundt i skoven. I løbet af dagen vil der være musikalske indslag kl. 15 og kl. 18. Det vil være muligt at købe mad og drikke så vi er klar til den traditionsrige og højt værdsatte Lysceremoni om aftenen, hvor vi alle i en stille stund tænder lys, mindes og sender positive tanker mod dem, der kæmper.


Er du fighter, så håber vi rigtig meget at du vil deltage – enten fysisk i skoven eller på afstand hjemmefra. Så sørger vi for at du får frokosten leveret hjem til dig

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
10 Hold
Tilmeldte deltagere
54 Deltagere

Tilmeldte Fightere
18 Fightere
Tændte lys
7 Lys