Tænd et lys

Du kan tænde dit eget lys her på siden. På hver pose kan du skrive et navn eller en hilsen til de personer, du gerne vil støtte eller minde.

Arrangørerne skriver din hilsen på en lyspose og stiller den op som del af lysceremonien til stafetten. Lysposerne kan også købes til selve stafetten, men hvis du tænder det allerede her på nettet, vil lyset brænde på nettet frem til stafetten.

De lys, der tændes her på siden frem til dagen før stafetten, sættes også op til lyscermonien sammen med de andre lysposer.

 

Køb lys som virksomhed

Som virksomhed kan I også vælge at tænde lys, som sættes op på stafetten. Det er en god måde at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde på.

Tag kontakt til arrangørerne for at aftale, hvordan din virksomhed kan tænde lys til stafetten - og hvordan lysene kan indgå som en del af lysceremonien.

 

Seneste tændte lys

Lys dedikeret til Kommentar
Til støtte for Alle kraftramte
Til minde om Lise Du er savnet ❤️
Til minde om Lise Savnet er stort ❤️
Til minde om
Til minde om
Til minde om Naja Jeg savner dig, min elskede lillesøster
Til minde om Naja Du er altid i vores hjerter.
Til minde om Naja Til minde om vores elskede Miss Sunshine. Vi savner dig ubeskriveligt.
Til minde om Ruth Du er i vores hjerter til evig tid.
Til støtte for Gitte R Gitte, du er en fighter! Vi er med dig hele vejen. Hilsen din synkronmakker
Til minde om Bedstemor Kræft 4 gange, men nu fik du fred! Du vil blive savnet så ekstremt meget! Hvil i fred til min store inspiration! <3
Til støtte for Gitte
Til minde om Anne-Grethe
Til minde om Mor
Til minde om Simon Til minde om vores dejlige nevø og fætter Simon Knøsen Kirk Du vil altid have en stor plads i vores hjerter ♥️
Til støtte for Team Glad Team Glad og vores fantastiske holdkaptajn. Tak for dig Kathrine, for at tage initiativ til denne begivenhed. Du er altid sjov og inspirerende at være sammen med. Sammen sender vi sender vi en kærlig tanke til vores kære i himlen. Knus Christina

Find tændte lys

Søg på navnet på den person, lyset er tilegnet