Vær med til at fejre livet

Hjemmesiden vil snart blive opdateret med billeder fra stafetten, opgørelse over hvor meget vi kan donere til Kræftens Bekæmpelse - og dato for stafetten næste år... for vi er klar igen - det håber vi også at du/I er..! :)


--------------------------------------------------------


Til Stafet For Livet Pandrup fejrer vi livet og står sammen mod kræften. Vi mindes dem, vi har mistet og støtter dem, der kæmper.


Vi glæder os til at se dig i weekenden  -  til nogle dejlige timer med holdstafet, aktiviteter og en generel hyldest til livet!

Følg med i programmet for dagene her


Det er en 24-timers holdstafet, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er et arrangement, der er rettet mod fællesskab, oplysning og indsamling i kampen mod kræft.


Stafetten består af forskellige hold – typisk 10-30 personer, hvor der hele tiden skal være en repræsentant fra holdet ude på stafetbanen. Alle kan deltage, og om man vil gå, løbe eller køre på løbehjul bestemmer man selv.


Det gælder ikke om at komme først, men om at gøre en aktiv indsats i kampen mod kræft. 

Når mørket falder på, samles vi alle til lysceremoni, hvor vi mindes dem, der har været eller er berørt af kræft. 


Vi glæder os til at se dig i weekenden 31. august - 1. september til nogle dejlige timer med holdstafet, aktiviteter og en generel hyldest til livet!


Stefet for Livet App

Stafet For Livets App, som du kan downloade til din mobil, er blevet opdateret i år. App'en fungerer som rundetæller, og kan også bruges til at få oplysninger om runder, hold, programopdateringer, uv-tal m.m. samt til at følge med i andre stafetter. 


Du downloader App'en i enten Google Play eller AppStore ved at søge på Stafet For Livet.


Har du lyst til at være frivillig?

Har du lyst til at være med til at gøre en forskel og være en del af et fantastisk arrangement, er man hjerteligt velkommen til at kontakte Marianne.


Der er mange forskellige muligheder for at blive frivillig, både til planlægningen og afviklingen af stafetten. Tidsforbruget afhænger af, hvilken opgave du melder dig til og vi finder sammen ud af, hvordan dine interesser, kompetencer og ressourcer passer sammen med stafettens behov. 


Vil du gerne høre mere om, hvad Stafet For Livet er, og hvilke opgaver der skal løses inden og under afviklingen, er du meget velkommen til at kontakte os.


Med venlig hilsen


Marianne Hurup Andersen

Styregruppen

Telefon: 29921522

E-mail: mariannehurup@fysiocoach.dkIndsamlingsstatus

Tilmeldte hold
0 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold