6. september 2017

Stafet For Livet Odder søger formand

Brænder du for samarbejde, overblik og projektstyring? Og vil du gerne gøre noget aktivt i kampen mod kræft?   Stafet For Livet – et døgn mod kræft Stafet For Livet er 18 -24 timer med holdstafet, aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft.  Målet er at stå sammen i kampen mod kræft og at indsamle midler til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.  Læs og se mere på www.stafetforlivet.dk   Stafet For Livet er verdens største indsamlingsaktivitet i kampen mod kræft. Aktiviteten vokser år for år i Danmark og vi har brug for en ny formand til at lede den frivilliggruppe, der snart går i gang med at planlægge stafetten i Odder den 16.-17. juni 2018 i Spektrum Park – er det dig?   Opgaver som formand: Du vil som formand være projektleder for styregruppen og indgå i et tæt samarbejde med en masse engagerede mennesker og have til opgave at styre projektets gang frem mod stafetten den 16. – 17. juni 2018. Opgaverne som formand løses i samarbejde med næstformanden. Det frivillige job består i at: Rekruttere og motivere andre frivillige ·       Arbejde for et godt samarbejde i styregruppen og løse eventuelle konflikter ·       Lave forventningsafstemning og opgavefordeling sammen med næstformanden Uddelegere ansvarsområder og sikre, at der er ansvarlige for alle arbejdsgrupper Organisere og lede møder i styregruppen og have overblik over de andre styre-gruppemedlemmers arbejdsopgaver Lave mødeplaner for styregruppen ·       At kunne tale til store forsamlinger fx ved åbning af stafetten, i pressen, oplæg i virksomheder Sikre, at der bliver lavet målsætning og handlingsplan for stafetten Være ansvarlig for udarbejdelse og opdatering af budget Samarbejde med Stafet For Livet-konsulent Være ansvarlig for at Stafet For Livet lever op til Stafet For Livets retningslinjer Være repræsentant for Stafet For Livet og Kræftens Bekæmpelse i dit lokalområde Frivillig i Stafet For Livet: Overalt i verden er Stafet For Livet arrangeret af frivillige. Her kan du være med til at gøre en aktiv indsats i kampen mod kræft. Som frivillig i Stafet For Livet får du: Et alsidigt, spændende arbejde med mening Mulighed for at give håb og gøre en forskel for rigtig mange mennesker berørt af kræft En unik mulighed for at få leder- og projekterfaring Kendskab til Kræftens Bekæmpelse Et tæt samarbejde og sparring med en rådgivende konsulent fra Kræftens Bekæmpelse
Du kan læse mere om projektet på www.stafetforlivet.dk  
Kontakt: Kontaktperson:  projektkonsulent Marie-Cecilie Friis Broundal
Telefon:                  30651009           
Mail:                       mcfb@cancer.dk                             
12. juni 2017

Stafetsangen Odder

Jørgen Søes Hejlsvig har forfattet en smuk tekst til vores stafetsang i Odder.

Den skal synges til åbningen af stafetten - så øv dig gerne, så vi får den helt rigtige stemning frem.
6. juni 2017

Kom til KUNST fernisering 7.6.2017 kl 19.00

Så er vi klar til at se jer til fernisering i Spektrum Odder Foyeren!

Kig ind ogfå det flotte kunstkatalog 2017.

Her er mulighed for at se rigtig god kunst - kunstnerne støtter en god sag.

Og kom ind og syng med på debutten til "Stafetsangen Odder"  
Forsanger: tekstforfatter Jørgen Søes Hejlsvig - på klaver Jonathan Sagan
28. maj 2017

Invitation - Fernisering

Fernisering onsdag, den 7. juni 2017, kl. 19.00.
Foyeren  Spektrum Odder

Alle donerede kunstværker er udstillet i en samlet Kunstudstilling
i Foyeren  Spektrum Odder
i perioden 7. juni – 16. juni.

Vi ser frem til at byde dig / jer velkommen til Fernisering onsdag, den 7. juni 2017, kl. 19.00.
Her præsenterer vi det store Kunstkatalog for Kunstauktionen.

Udstillingen vil blandt andet være åben i forbindelse med Odder Revyen i dagene 9. – 11. juni,
som besøges af 6 - 800 personer. Alle kunstværkerne udstilles i et kunsttelt på pladsen for Stafet for Livet hele lørdag, den 17. juni og frem til auktionen kl. 16.00.
21. maj 2017

Referat fra holdkaptajnmøde 2. maj 2017

Vi opfordrer alle hold, som ikke har tilmeldt telt om at tilmelde (størrelse) til Ole Peter - mail: snas1805@gmail.com

Vi opfordrer alle, som ikke har bestilt madbilletter om at gøre det til Lene - mail: lene.rahbek@hotmail.com

Se vedhæftede huske/ide-liste til holdkaptajner og deltagere

Se præsentationsplancher fra mødet vedhæftet4

Husk tilbud til hold om køb af T-shirts hos Sportigan - sponsorat til stafetten for hvert køb!


10. maj 2017

Kunstauktion 2017

Thomas Bjerre Olesen:
Titel på kunstværk: ETERNITY Str. 30 cm høj 20 cm Bred
Mindstepris: kr 500

Multikunstner der tegner, maler på sten og fotografere. Er inspireret af natur og spiritualitet.

10. maj 2017

Kunstauktion 2017

Eva Szølløse:
Titel på kunstværk: SAMMEN Str. H x B70 x 50
Mindstepris kr. 1.600

”I mine billeder arbejder jeg ofte med skabeloner og konturstr eger, som et gennemgående element. Jeg bruger forskellige motiver fra naturen, der blande r sig i gentagelser med spor og mønstre i en collageagtig komposition ”

7. maj 2017

Kunstauktionen 2017

Dorte Ballisager:
Titel på kunstværk: UNIKA Cardigan - Mindstepris: kr. 600

eg strikker unika beklædning til voksne og børn fortrinsvis af naturmaterialerne uld, silke og hør i god kvalitet. Både selve processen med design og udformning og det færdige produkt er en vigtig del af mit liv. Jeg er inspireret af farver, former, lækre materialer og sjove ideer i hverdagen omkring mig. De ting jeg laver skal dog også være funktionelle, holdbare og af god kvalitet. Produkterne sælges blandt andet på Odder Kunsthåndværkermarked i august hvert år, og fra mit værksted i mit hjem
7. maj 2017

Kunstauktionen 2017

Inga Krog Møller:
Titel på kunstværk: Druer fra Rude strand Str. 50 cm høj 25 cm Bred
Mindstepris: kr. 800
Titel på kunstværk: Iris Str.50 cm høj 25 cm Bred
Mindstepris: kr. 800

Inga Krog Møller maler med akryl på lærred eller bambuspapir med lette og præcise strøg og bevaret enkelhed.
Censurerede udstillinger: Charlottenborg, Forårsudstillingen Limfjordsudstillingen. Tegninger i Århus Stiftstidende januar og august 2014 Tegninger til ”Laminat”:. Kunstbog af Lasse Krog Møller. Solgt til flere kunstforeninger.
7. maj 2017

Kunstauktionen 2017

Ole Krog Møller:
Titel på kunstværk: Uden titel Str. 26 cm høj 25 cm Bred
Mindstepris: kr. 800

Medlem af Kunstnersammenslutningen Guirlanden. Censurerede udstillinger: Charlottenborg, Forårsudstillingen. Kunstnernes Efterårsudstilling Kunstnernes Påskeudstilling. Solgt til: Ny Carlsberg fonden, Aarhus Kommune og Statens Kunstfond.

7. maj 2017

Kunstauktionen 2017

Helga Exner:
Halssmykke ”Hjerteformen” som forbinder Logoet 2017 ”Sammener vi Stærkere”. Smykkerne er fremstillet i OXYDERET STRELINGSØLV OG EMALLE. 4 halssmykker i 4 forskellige farver til ”Stafet for livet 2017”

For Helga Exner er motiverne noget hun finder samt opdager i sin hverdag. Oplevelser i naturen, rejser, den klassiske musik eller måske en smuk sten kan få fantasien til at arbejde. Rav og konkylier er også kendte elementer. Men temaerne er i konstant udvikling. For et er sikkert, smykkerne er ikke skabt til at blive lagt væk, men bruges året rundt, og ellers kan de jo altid hænge på en væg som vægsmykke.
7. maj 2017

Kunstauktionen 2017

Kirsten Jæger:
Blå Opbrud, Keramik Vase Str. 46 cm høj diameter toppen 20 cm
Mindstepris: kr 1800

Det der inspirerer og driver mig er naturen, ofte gengivet portraet-01abstrakt og naivistisk. Jeg er håndværker, og som sådan kan jeg godt lide at gentage de samme ting igen og igen, så jeg kan få lov til at fordybe mig i materialet.
2. maj 2017

Kunstauktionen 2017

Ole Grøn:
Titel på kunstværk: I en boble - Str. H 38 x B 30
Mindstepris kr. 1.000

Billedkunstneren Ole Grøn tilhører kredsen af danske naivister og er landkendt. Hovedværket er foreløbigt den 18 meter lange stålskulptur “To På Tur” i VitaPark Odder. Et kunstprojekt, der strakte sig over tre år. I sit arbejde med skulpturer og relieffer kombinerer Ole Grøn sin billedkunst med den nyeste teknologi. Fra lommeformat til kæmpeformat.

28. april 2017

Kunstauktionen 2017

Birthe Rågaard:
Titel på kunstværk: Kamelthepotte, Keramik Str. 21 cm høj 26 cm lang bred 11 cm. Kan indeholde: 8 dl.Mindstepris: kr. 1.200

Birthe Rågård er keramiker, bosat i Odder siden 1994. Fremstiller både brugsting og unika, ofte med et strejf af humor. Kamelthepotten er en del af en ”karavane”, der blev fremstillet til en temaudstilling (På Rejse) i Vitapark i efteråret 2016. Den er fuldt funktionsdygtig, hælder perfekt uden dryp og rummer ca. 0,8 l.
28. april 2017

Kunstauktionen 2017

Tove Møller:
Titel på kunstværk: Vinderen, Bronze figur Str. 18,5 cm høj bred 6,5 cm. Mindstepris: kr. 900Titel på kunstværk: Flyvefærdige, Bronze figur Str. 12 cm høj bred 15 cm. Mindstepris: kr. 1.200

Tove Møller er maler med naturen som sin store inspiration. Landskabsbilleder, gerne med dyr, er yndede motiver. I de senere år har hun udvidet sit kreative felt med stentryk og bronzestøbning. Figurerne her er formet i brændbart materiale (ostevoks). Derefter er de indstøbt i en gipskappe. Efter udbrændingen er der kun det hulrum tilbage, som figuren har efterladt. Bronzen hældes i, og selve formen knuses efterfølgende. Hver figur er således unik. Den bearbejdes med vinkelsliber, hammer og mejsel og slibemaskine til det ønskede resultat.

28. april 2017

Kunstauktionen 2017

Vignir Jóhannsson:
Titel på kunstværk: u. titel Str. H x B 50 x 55,5 Kunstnerpris Mindstepris kr. 2.500

Den internationalt anerkendte Islandske kunstner Vignir Jóhannsson har i år åbnet “Kunstnerens Hus - Atelier Vignir” i Downtown Saksild på Strandvejen 14. Vignir arbejder med tid, rum, lys og reflektion i sin kunst. Skålene er tidspytter, som når havet skyller ind over land efterlader sig pytter på stranden, “Noget der var, som ikke længere kan ses”. Her er højt til loftet.
27. april 2017

Kunstauktionen 2017

Kaare Norge:
Titel på kunstværk: Skovtur Str. 50 cm høj 40 cm Bred
Mindstepris: kr. 2.300

Den danske guitarist Kaare Norge behøver ikke nogen præsentation som musiker, men hvad ikke så mange ved endnu er, at Kaare Norge også er billedkunstner. Kaare Norge udtaler selv: "Farverne er en slags musik i mine malerier". Det er især de store vidder, der virker inspirerende på ham, hvor naturoplevelserne der har brændt sig fast på nethinden, fra sine mange ind og udenlands rejser som koncerterende musiker.
24. april 2017

2.HOLDKAPTAJNMØDE 2017

Vedhæftet dagsorden til holdkaptajnmødet tirsdag den 2.5.2017

Alle der påtænker at etablere hold/være med er meget velkomne


23. april 2017

Kunstauktionen 2017

Buller Hermansen:
Titel på kunstværk: Oval Væg- og Brugsfad, uden titel Mål: 40 x 32 cm
Mindstepris: 2.000

Leg med Leret Om forholdet til leret har Buller Hermansen tidligere udtalt: ”I dag findes der alverdens måder at bruge leret på. Jeg tror, at ler i højere grad bliver brugt til en form for kulturel forståelse; nogen henter deres rødder frem i nye udtryk; som kalder på en kraft, mennesker har brug for.
23. april 2017

Kunstauktionen 2017

Dorthe Bent:
Titel på kunstværk: Unik glasfad fremstillet i glasmosaik, Uden titel 38,5 x 38,5 cm
Mindstepris: kr 1.800

Dorthe Bent: Er glaskunstner af de bedste. Hun har værksted og butik i Ørting. Kig ind og se Dorthe Bents fine glasskulpturer, armbånd, skåle, smykker m.m., når I kører igennem Ørting. Åbningstider hele året: Torsdag og fredag 13-17.
23. april 2017

Kunstauktionen 2017

Tine Mynster:
Tittel på kunstværk:”Håbefuld” udtrykker håb og glæde over livet Str. 100 cm høj 100 cm Bred
Mindstepris: kr. 1.500

Tines malerier er som hendes sange – hudløst ærlige og direkte. Med udgangspunkt i farvernes fortællinger skabes malerierne der indeholder både blidhed og vildskab. ”Håbefuld” udtrykker håb og glæde over livet – brug det på dage hvor livets alvor trænger sig på, eller nyd det bare som det er, fyldt af håb og kærlighed. Tine Mynster bor sammen med sin mand og deres sønner på Alrø Gamle Skole, og her skrives hendes sange og males hendes malerier.
23. april 2017

Kunstauktionen 2017

Jørgen Søes Hejlsvig:
Titel på kunstværk: Hyldesttil MarkRothko4 stk malerier Str. 50 x 40 - 50 x 40 -50 x 40 - 50 x 50 Sælges samletJa Mindstepris kr. 1600,-

”Hyldest til Mark Rothko” - russisk-amerikansk maler. Hovedskikkelserne inden for Color Field Painting, espressionismen ogsurrealismen. Endte med et abstrakt farverigt udtryk.
23. april 2017

Kunstauktionen 2017

Lene Hede:
Titel på kunstværk: Heden str. 30x30 
Mindstepris: kr. 400
Titel på kunstværk: Klit og Måger str. 30x30 
Mindstepris: kr. 400

Lene Hede begyndte at male i foråret 2002, og blev medlem af Regnbuen i efteråret. I 2004 var jeg på et 10 ugers kursus hos kunstmaler Else Elisabeth Andersen. I perioden august 2004 til juni 2005, gik jeg til billedkunst på VUC. Regnbuen har åbent fra september – april i det gamle skolekøkken, Hou Skole, Skolevænget, i lige uger.Lene Hede begyndte at male i foråret 2002, og blev medlem af Regnbuen i efteråret. I 2004 var jeg på et 10 ugers kursus hos kunstmaler Else Elisabeth Andersen. I perioden august 2004 til juni 2005, gik jeg til billedkunst på VUC. Regnbuen har åbent fra september – april i det gamle skolekøkken, Hou Skole, Skolevænget, i lige uger.

23. april 2017

Kunstauktionen 2017

Hanne Nyboe Bach:
Titel på kunstværk: Hovedbrud Str. 40 cm høj 40 cm Bred
Mindstepris: kr. 1.200

Hanne har en meget talentfuld indgang til malerierne, som gang på gang får beskueren til at stoppe op og glædes over det, men kan se i værkerne.
23. april 2017

Kunstauktionen 2017

Søren Alrø Astrup Nielsen:
Titel på kunstværk: Faren lurer Str. 100 cm høj 100 cm Bred 
Mindstepris: kr. 1.800

Bliver bedre og bedre fra år til år. Søren har et alsidigt talent og er altid frisk til at udstille sine malerier

19. april 2017

T-shirts tilbud fra SPORTIGAN Odder

Sportigan støtter stafetten ved hvert køb af T-shirts gennem dem.

De mange flotte bluser har hvert år skabt liv og glæde under stafetten.
12. april 2017

Kunstauktionen 2017

Torben Rosleff: 
Titel på kunstværk: Landskabsstudie Str. 40 x 40
Mindstepris kr. 1.000

Torben Rosleff arbejder med akryl og tusch i sine kunstværker. Har atelier i Sondrup og holder en gang årligt sommerudstilling i sit atelier/sommerhus. Censurerede udstillinger K.P. – K.S. – SAK m.fl.
12. april 2017

Kunstauktionen 2017

Inge Hørup: 
Titel på kunstværk: 4 portrætter (litografier) Str. 28,5 x 19 cm pr stk
Mindstepris kr. 250 pr. stk.

Inge Hørup er en meget anerkendt kunstmaler med udstillinger rundt i Europa. Bosiddende og aktiv udøvende kunstner på Odderegnen fra 1980 –1999. Bor nu i Provence, Frankrig. Har atelier i Århus

10. april 2017

Kunstauktionen 2017

Heidi Zilmer: 
Titel på kunstværk: uden titel ”Malerier med guldtryk”Str. 3 stk malerier med bladtryk - Mindstepris kr. 600 p. stk.

Malermester og designer Heidi Zilmer dekorerer vægge med de smukkeste håndlavede tapeter. Hun tager det gode, gamle håndværk og redesigner det, så det bliver moderne. Hun er banebrydende for hendes fag. Tapeter leveret til flere herregårde og Udstillet på Aros, Museumsbygningen i København og mange flere kendte steder
10. april 2017

Kunstauktionen 2017

Helle Buttenschøn:
Titel på kunstværk: Skærmgården ved Farsund, Norge - Str. 60x80 cm.

Uddannet på Århus Kunstakademi 1999-2002 hos Anette Olesen. Maler i Farvecirklen på Pakhuset, Odder

10. april 2017

Kunstauktionen 2017

Ellen Lundum:
Titel på kunstværk: Pigen med røde negle Str. 30 x 26 Mindstepris kr. 1.200

I mange hjem i Danmark hænger Ellen Lundums malerier. Uddannet på bl.a. Århus Kunstakademi og Århus Kunstmuseum. Malerierne er præget af hendes indre tanker og en skøn eventyrverden. Hendes malemåde er ekspressiv og med stor udstråling i kraftfulde og flotte farver.
10. april 2017

Kunstauktionen 2017

Kate Aalykke:
Titel på kunstværk: Vase, lavet i Raku. Raku: Ro, lykke og nydelse Str. 23 cm høj cm Bred
Mindstepris: kr 800

Vasen er inspireret af en meget smuk og 106 år gammel eg, som desværre skulle fældes. Den lever dog videre. Et stykke af den knudrede bark stod længe i mit værksted, og blev sidenhen til denne vase.
5. april 2017

Kunstauktionen 2017

Birgit Mørk:
Titel på kunstværk: Færøsk motiv Str. 60 cm høj 80 cm Bred  Mindstepris: kr. 750

Jeg maler mest med acryl maling på lærred og anvender både pensel og spartel. Udfordre mig selv mest muligt og søger motiver alle vegne gerne i naturen, og på rejser. Jeg maler ofte motiver fra Færøerne, som jeg har besøgt flere gange og er meget inspireret af.
4. april 2017

Kunstauktionen 2017

Freddy Kjeldal:
Over Jorden under Himlen Str. 100 cm høj x 100 bred
Mindstepris: kr 1.800

Freddy Kjeldahl .... Slagteren Freddy Kjeldahl .... En spændende maler, og cykelrytter fra Hasselager Kunst ........ er som man ser det! Cykling .............. er som man føler det!
4. april 2017

Kunstauktionen 2017

Eva Keramik - v/Eva Pedersen:
Dame i Keramik ”Bronzelook” H 46 cm mindstepris 800
Dame i Keramik ”Rakulook” H 41 cm mindstepris 800 
Klovn i keramik H 45 cm mindstepris 1.200

Har værksted ved Rude Strand nær Odder. Her laver hun de fineste og ofte finurlige figurer i keramik og bronze. Naturlig glæde og humor præger de individuelle udtryk. Kendt for sine damer og klovne, som står i mange hjem.
4. april 2017

Kunstauktionen 2017

Mogens Gissel:
Titel på kunstværk: uden titel Str. 28 x 32 cm


Mogens Gissel har i Odder lavet 2 gavle og den første skulptur ”Sort Skulptur” på Spektrum Park Kunststien - ved indgangen til hallerne på Parkvej. Mogens Gissel er landskendt maler og repræsenteret på Statens Museum for Kunst, på Aros og er bl.a. medlem af Corner i København
4. april 2017

Kunstauktionen 2017

Doréen Carstensen:
2 malerier med titel: Løjerligt Pip 1 og 2  - 2 stk Str. 52,5 x 52,5
Mindstepris kr.750 pr stk.

Jeg lader mig inspirere af mennesker, dyr eller landskaber, som bjergtager mig. Ikke fordi de er smukke i klassisk forstand, men fordi de bærer på en historie, som jeg gerne vil dele med andre. Historierne bliver gengivet via det materiale jeg føler understøtter historien bedst. Det handler om glæden ved at skabe.
29. marts 2017

Kunstauktion 2017

Marianne Brøner:
Alle 3 malerier ”uden titel”
1 stk 50x50 mindstepris kr. 1.500
2 stk 20x20 mindstepris kr 500 pr stk


Billedkunstner Marianne Brøner har haft en lang række udstillinger på gallerier, i kunstforeninger, i offentlige institutioner og hos private. Mariannes billeder (akryl og oliemaling) er farvestrålende og med grafisk stærke udtryk og er især med abstrakte udtryk
29. marts 2017

Kunstauktion 2017

Henny Filbert:
Landskab - Str. 50 cm høj  65 cm Bred
Mindstepris: kr 2.100

Henny Filbert bor på Bakdalgård og har sine motiver lige uden for vinduerne, når hun maler landskaber. Samme sted hvor Henny Filbert maler, er der også andre spændende kunstner.  
23. marts 2017

Video-fotografer søges

Er du personen eller kender du nogen, som har lyst til/kan optage videoer i løbet af arrangementet?
Vi søger nogle video-fotografer til at lave videoklip fra de mange begivenheder under stafetten. Skal uploades til vores Facebook-side og App.
Henvendelser modtages med glæde af Kurt Christensen - kc52dk@gmail.com - mobil60700642
21. marts 2017

Stafet For Livet Odder søger medlemmer til Lysgruppen

Stafet For Livet – et døgn mod kræft Stafet For Livet er 18 -24 timer med holdstafet, aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft.  Målet er at stå sammen i kampen mod kræft og at indsamle midler til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.  Læs og se mere på www.stafetforlivet.dk
I den forbindelse søger vi efter medlemmer til Lysgruppen
Læs hele opslaget herunder:
Kontakt: Tovholder/kontaktperson Helle Krogh-Jensen telefon: 40451891
Mail: helle_kj@yahoo.dk
20. marts 2017

Kunstauktionen 2017

Elin Neumann:
North Side II Str. 40 cm høj 30 cm Bred
Mindstepris: kr 1.500

Elin Neumanns malerier har samme sandhedssøgende essens som J.M.W. Turners. Søger ind i maleriets formelle virkemidler, det taktile, overfladebehandling og helhedsstemning. Citat fra bogen om Elin Neumann 2015.
20. marts 2017

Kunstauktionen 2017

Juhani Väinö Thomsen:
Maleriet: Klovn Str. 196 cm høj 38 cm Bred - Mindstepris: kr 1.200
Maleriet: Overleve Str. 88 cm høj 59 cm Bred - Mindstepris: kr 1.200
Træfiguren: Pia Str. 90 cm høj 19 cm Bred - Mindstepris: kr 1.400

Har i hele sit liv arbejdet med skulpturer af dyr og mennesker på en meget speciel måde og har udstillet talrige steder. Udstilling på KunstVærket, VitaPark, Odder, fra den 30. juni 2017.
20. marts 2017

Kunstauktionen 2017

Annette Præstegaard: 
Begge billeder hedder: Måger og raps ved Amstrup Red, Er opdelt som A og B på billederne.
Prisen er pr. billede Str. 30 cm høj 30 cm Bred  Mindstepris: kr 1.200 

Annette startede som privatelev hos billedhugger/ keramiker Niels Schrøder, Vejle - efterfulgt af uddannelse som fotograf, grafiker og Århus Kunstakademi med utallige udstillinger bag sig. Annette er kendt for at lade fugle indgå i sine malerier, og auktionsbillederne er indtryk fra vandringer langs kysten ved Amstrup og Alrø.
20. marts 2017

Kunstauktionen 2017

Hanne Rasborg:
2 sammenhængende malerier Valmuer: ved Rude Strand,
Str. 40 cm høj 30 cm Bred - Mindstepris: kr 600
Str. 40 cm høj 40 cm Bred - Mindstepris: kr 700

Hanne er uddannet på Svendborg Kunstskole fra 91-95 har udstillet på Filosoffen, Odense og SAK, Svendborg holder af at male i naturen.
20. marts 2017

Forårshilsen til Holdkaptajnerne

Kære alle holdkaptajner ved Stafet For Livet Odder 2017.
Her er en hilsen fra styregruppen.
Med venlig hilsen Vibeke
20. marts 2017

Kunstauktionen 2017

Kurt Westergaard: Konversation og måler 50 x 40 cm

20. marts 2017

Kunstauktionen 2017

Anette Berg:
"Sammen er vi stærkere"  Str. 10 cm høj 15 cm Bred bemalet sten - mindstepris kr 250

Både når jeg maler billeder og sten er jeg blevet inspireret af noget ”der har fanget mit øje”.Inspirationen til denne sten er hentet ved Rude Strand. Der har jeg ofte stået ved badebroen og betragtet de små fiskestimer, der i en bestemt formation svømmer rundt dernede i vandet....Tankevækkende er det, at de for længst har fundet ud af at ”sammen er vi stærkere”

6. februar 2017

Stafet For Livet 2016 - et indblik

Læs om de succesrige stafetter i 2016 og fremtiden.

Så er du ikke i tvivl om, hvorfor du deltager og støtter!
31. januar 2017

2 ruter i 2017

Vi har med baggrund i evalueringerne fra 2016-stafetten valgt at lave en kort og en lang rute i 2017.

Alle uanset alder og helbred kan deltage.

Nærvær og sammenholdet er opprioriteret!

Se ruter vedhæftet.

Kort rute er 1 tryk på omgangstællerne - og lang rute er 2 tryk!
17. januar 2017

Se referat fra Informationsmødet 16.1.17

Tak til alle 35 fremmødte for jeres deltagelse i mødet.  - meget flot opbakning - 
Herlig stemning, god spørgelyst og stort engagement.
Og vi fik mange frivillige hjælpere til uddeling af folderen 2017 - Tak,  det er med til at udbrede kendskabet til stafetten endnu mere!

Referat fra mødet vedhæftes
17. januar 2017

Flyers 2017 kan fås hos Ole Peter Andersen

Ole Peter Andersen mobiil 20987864 mail snas1805@gmail.com står for koordineringen og uddeling af flyers.

Kontakt Ole hvis du ønsker nogle.
17. januar 2017

Folderen 2017 kan fås hos Ole Peter Andersen

Vi uddeler med mange frivilliges hjælp foldere i hele kommunen og Malling, Beder, Mårslet, Tranbjerg og Solbjerg.

Vil du Hjælpe med uddelingen så kontakt Ole Peter Andersen, som koordinerer veje/områder samt udleverer foldere
mobil 20987864 - mail snas1805@gmail.com