”TELT MENUER” - Frokostmenu - Lørdag fra 12-17 - Grov pastasalat med kylling, grønt og pesto - Grønsagsstave med humus - Hjemmebagt grovbolle med dip Pris pr. person. 55,- Aften menu – Lørdag fra 17-22: - Kylling i karry med kokosmælk - Rissalat med urter - Råkost med blomkål, ananas og peanuts - Mango Chutney og kokosmel - Grovbolle Pris pr. person 75,- Natmad – fra kl. 22-06: Suppe buffet – serveres i CAFEEN - Cremet tomatsuppe - Klar suppe med urter og boller - Basilikums creme og groft brød Pris pr person 45,- Suppen kan selvfølgelig medbringes til teltene Morgenmad – SØNDAG 06-11 - - - 1 slags pålæg - Brie ost og skære ost Marmelade og Nutella - Frugt og juice Boller, rugbrød, croissant Pris pr. person 50,- Folder menu 2018 HrogFru KOK 16maj2018 ”TELT MENUER” Menuerne bestilles senest d. 20/8-18 på info@hrogfrukok.dk eller 6013 3332 og hentes på det bestilte tidspunkt i baren ved restauranten. Øl, Sodavand, vin og kaffe kan tilkøbes i restauranten, cafeen eller i automaterne. Vi er også klar med vores lækre SANDWICH i CAFEEN Grillet sandwich med kalvetykstegsfilet syltet rødløg, pickles, tomat og hjemmerørt chilimayonnaise - 45,- Kylling sandwich med hjemmerørt karrydressing, salat, agurk, tomat og bacon – 45,- Pastasalat med ristet kyllingebryst, groft grønt, pesto og ristede kerner, hertil groft brød – 45,- Fuldkornstoast med emmentaler, skinke, sennepscreme og frisk tomat – 25,- Grøntsagsstave med humus – 20,- Børnemenu Toast, grøntsagsstave, juice og sødt – 40, - Folder menu 2018 HrogFru KOK 16maj2018 ”TELT MENUER” PRISLISTE TIL TELTMENUER Kaffe/the 10,- Special kaffe (f.eks. kaffe latte) 20,- Sodavand 20,- Juice 20,- Vin pr. glas 30,- Vin pr. flaske 150,- Øl 25,- Dagens kage 10,- Frugt pr. stk. 5,- SPORTSCAFEEN vil være åben fra LØRDAG kl. 11:00 til SØNDAG kl. 11:30