Derfor deltager vi til Stafet For Livet

Vi deltager for at støtte de der har eller har haft kræft, og for at mindes de vi har mistet til kræft.

Vi er et hold af forældre, børn, børnebørn og venner. Vi går alle for anden gang. De Smukke Unge Mennesker er alle mine holddeltagere - uden dem kunne jeg ikke have dette hold. De er alle smukke i sjæl og hjerte. Samtidig er vores navn en hyldest til Kim Larsen, der også blev revet bort af den frygtede sygdom, og hans smukke sang om De Smukke Unge MenneskerOm mig og hvorfor jeg deltager:

Jeg deltager fordi jeg selv har haft kræft, fordi jeg gerne vil mindes de, vi har mistet til kræften, og fordi jeg gerne vil støtte kræftens bekæmpelses arbejde.

Mit første år som Fighter var fantastisk. Et døgn fyldt med glæde, smil og latter, men også et døgn med tårer, minder og fordybelse gennem de lyse og mørke timer.

Jeg har et hold, der støtter hele tanken bag stafet for livet, og vi vil gerne være med til at gøre en forskel for de, der er i denne sygdoms svære forløb, og være med til at hjælpe med at bekæmpe denne frygtelige sygdom.Tak til vores sponsorer:

HOVEDSPONSOR:

BEMA kreativ beton for at sponsorere vores holdtrøjer

TUSIND TAK TIL ALLE, DER VIL STØTTE OS I 2020 ☀️

OG PAS GODT PÅ JER SELV OG HINANDEN DERUDE
Holdkaptajn for Team Maja Buur og De Smukke Unge Mennesker

Maja Buur

frubuur@outlook.com

Holdets indsamlingsstatus


Indsamlet 5%
Holdets mål 3.000kr
Indsamlet pt. 150kr.

Lys solgt for holdet


Tak for donationerne

Navn Kommentar Beløb
Se alle donationer

Holddeltagere på Team Maja Buur og De Smukke Unge Mennesker (0)

Holddeltager Holddeltager Holddeltager Holddeltager

Holdets tændte lys

Lys dedikeret til Kommentar
Til støtte for Til alle dem som har tabt kampen mod kræft.
Til minde om Benny Højberg Møller Kære mand/far og morfar Du er for evigt elsket og savnet. Kærlig hilsen Addy, Ditte og Nick ❤️❤️
Til minde om Svend Andersen Morfar du var altid så glad, rar og hyggelig at være sammen med. Nu sidder du på din lille sky og synger for alle himlens engle. Knus din øjesten