Gå med i 2022

Her i Ikast går vi sammen igen den 30. april - 1. maj 2022, og du er inviteret med i fællesskabet!

Vi er sammen for at fejre livet og støtte alle der er berørt af kræft, og vi går sammen for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Stafetten varer i 24 timer, og du er velkommen så længe du vil - om det er et besøg på én time, eller om du slår lejr og er med hele døgnet.


Alle kan være med:

Ved at oprette et hold eller deltage på et. Prisen er 100 kr. for voksne over 18 år og 50kr for børn og unge under. En holdbase koster 500kr og er et samlingssted for holdet med bord/bænkesæt og holdbanner der fortæller om holdet.

Ved at gå med som Fighter, hvis du har eller har haft kræft.

Ved at støtte stafetten, et hold eller en deltagers indsamling

Ved at købe lys til lysceremonien

Ved at hjælpe som frivillig på dagen eller en del af styregruppen der planlægger stafet for livet.


HVOR

Vi afholder stafetten i Strøgcenteret med holdbaser langs siderne, scene med taler & musik. Der vil være 3 ruter at benytte med start & slutpunkt ved ind/udgang v. Strøgcenteret nær Bakkehuset - de tre ruter er henholdsvis 500m, 900m & 3000m. Den lille rute passere igennem strøgcenteret så man kan opleve stemningen ved holdbaserne og samtidig deltage i de fundraising aktiviteter de enkelte hold måtte medbringe. Vi benytter yderligere Bakkehuset til Fighter mødested og salg af lysposer mv. 


HVORNÅR

Eventet foregår i 24 timer fra lørdag 30. april - søndag 1. maj fra kl 11-11. Vi opfordre alle hold til at have mindst 1 deltager på stafet ruten i alle 24 timer (dog ikke et krav). Det er en særlig magisk oplevelse at gå om natten hvor der er tid til reflektion & fordybelse. 


HVORFOR

Vi samles for at hylde vores æresgæster: Vores Fightere - alle dem der har måtte høre ordene: “Du har kræft”. De er synlige på dagen i deres gule Fighter T-shirts og synliggør på den måde HVORFOR kampen nytter. Fighterne går forrest i vores åbningsrunde og afslutningsrunde. Som Fighter deltager man GRATIS i eventet.


Vi ses! Hilsen Styregruppen for Stafet For Livet Ikast

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
0 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold