Så er det nu I kan melde jer til

Kære nye, gamle og kommende stafetdeltagere.

Tilmeldingen til Stafet For Livet 2019 er åben, så nu venter vi bare på at se en masse hold blive oprettet og holddeltagerne tikke ind i en lind strøm.

Er du i tvivl om, hvad Stafet For Livet er for noget, så kom til infomøde 29. januar kl. 19 i Loungen på 1. sal i Forum Horsens.

På mødet kan du høre, hvad Stafet For Livet er for et arrangement, hvordan de seneste års stafetter har skabt grundlag for aktiviteter for kommunens kræftramte, og planerne for dette års stafet 24.-25. maj.

Du kan møde den gruppe af frivillige, der udgør styregruppen. Måske det giver dig lyst til at give en hånd med, men vigtigst er, at du møder op med lyst til at gøre en forskel sammen med andre ved at deltage på et hold til Stafet For Livet. Her kan man både gå og løbe i sit helt eget tempo, for hvert skridt tæller i kampen for flere fødselsdage og  liv uden kræft.

I styregruppen har vi igen lagt os i selen for at skabe en fantastisk stafet for jer.

Vi har kigget grundigt i jeres evalueringer, og retter selvfølgelig til alt det vi kan, for det er jo vores allesammens stafet. Og det handler ikke kun om at samle penge ind, men også - og måske ikke mindst - om at have et sjovt, hyggeligt og sørgmuntert døgn sammen for liv uden kræft.

I vil løbende kunne blive opdateret om vores planer her på siden og på vores facebookside.

Har I spørgsmål så tøv endelig ikke med at kontakte en af os.

Vi mangler et par tovholdere til lysceremoni og hold, så indtil holdtovholderen er på plads, kan I kontakte formand Anya Wissendorff med spørgsmål på anyawissendorff@gmail.com eller 23266021.

Vi glæder os til at se jer alle sammen igen - og tag endelig venner, familie og kolleger med.

Sammen er vi stærkere, sammen vil vi et liv uden kræft.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
9 Hold
Tilmeldte deltagere
83 Deltagere

Tilmeldte Fightere
3 Fightere
Tændte lys
14 Lys