Køb kunst - og støt stafetten

Efter et par år med indledende øvelser er vi i år gået all in på en kunstauktion.

Det betyder, at vi har fået skænket 30 værker af lokale kunstnere, som vi har fået lov at sælge i den gode sags tjeneste.

Siden påske har billederne hængt i Bytorv Horsens. Nu er de på vej til stafetpladsen, hvor de kan blive dine for højeste bud lørdag kl. 11.45-12.45.


Inden da har vi mange andre attraktive tilbud til dig og dine holdkammerater.


Køb mad hos os

Vi vil også gerne lige slå et slag for, at I køber vores mad hos os.

Vi har fået rundstykker fra Medaljon og pålæg, ost, kaffe mv. til morgenmad doneret fra blandt andre Rema 1000 og Spar, så det I betaler går direkte til stafettens overskud.

På samme måde har vi igen i år allieret os med Pandekagebilen og HfS Cafeen, der giver 20 pct. af deres omsætning under stafetten til stafetten.

Og så har vi selvfølgelig selv sandwich, salater, kage, kaffe og kolde drikkevarer i vores eget telt under hele stafetten. Også her er stort set alt doneret og dermed er et køb hos os lig med flere penge til Kræftens Bekæmpelse.

Og husk 10 pct. af overskuddet går direkte til lokalforeningen, så der fortsat kan startet nye grupper eller andre initiativer for kræftramte i Horsens og omegn.


I styregruppen har vi igen lagt os i selen for at skabe en fantastisk stafet for jer. Vi kan love masser af god musik, en rørende lysceremoni, tankevækkende midnatsgudstjeneste, underholdende natbanko og en virkelig flot kunstauktion. Det hele er pakket ind i det sædvanlige hyggelige, rumlige samvær med håb og glæde i centrum.


Vi har kigget grundigt i jeres evalueringer, og retter selvfølgelig til alt det vi kan, for det er jo vores allesammens stafet. Og det handler ikke kun om at samle penge ind, men også - og måske ikke mindst - om at have et sjovt, hyggeligt og sørgmuntert døgn sammen for liv uden kræft.

I vil løbende kunne blive opdateret om vores planer her på siden og på vores facebookside.

Har I spørgsmål så tøv endelig ikke med at kontakte en af os.

Vi mangler et par tovholdere til lysceremoni og hold, så indtil holdtovholderen er på plads, kan I kontakte formand Anya Wissendorff med spørgsmål på anyawissendorff@gmail.com eller 23266021.

Vi glæder os til at se jer alle sammen igen - og tag endelig venner, familie og kolleger med.

Sammen er vi stærkere, sammen vil vi et liv uden kræft.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
16 Hold
Tilmeldte deltagere
569 Deltagere

Tilmeldte Fightere
74 Fightere
Tændte lys
76 Lys