Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg overnatte på pladsen?
  Kan jeg overnatte på pladsen?

  Som holddeltager kan du tage en pavillion/telt med, så du og dine holdkammerater kan gå i læ for vind og vejr. Hvert hold råder over en plads på ca. 5 x 5 m2. Pladserne er langs ruten og vi anbefaler en åbning mod ruten, så man kan opmuntre sine holddeltagere, når de er ude at gå/løbe. I kan ankomme fredag kl. 15.00 eller om formiddagen lørdan, hvor I kan slå jeres pavillion op og indrette jeres område. Når I ankommer til pladsen, så find en frivillig, der hjælper jer med at anvise pladsen. Nedtagning og oprydning skal foregå straks efter afslutningen om søndagen kl. 09.00.Det er en god ide at medbringe stole og borde. Derudover er det altid festligt, hvis I pynter teltet. Det kan fx. være i et tema, der passer til jeres holdnavn eller med sponsorlogoer eller andet. Der må ikke køres biler ind over græsplænen, parkeres biler på græsset langs grusstien eller stilles campingvogne.

  Er der spørgsmål vedr. lejren er I velkomne til at kontakte logistikgruppen v/  Lone Kraskow

  Mobil: 2173 1298

  lonekraskow@live.dk


 • Hvor mange deltagere er der på et hold?
  Hvor mange deltagere er der på et hold?

  Du bestemmer selv, hvor stort dit hold skal være, men holdet skal have minimum én deltager på banen i det døgn, stafetten varer. Den typiske størrelse hold er 10-20 personer. Hvert hold har en holdkaptajn, der står for at koordinere og kommunikere med holdet.

  Du tilmelder dig som holddeltager eller holdkaptajn her

  Kan du ikke selv samle et helt hold, har du mulighed for at deltage på vores Åbne hold med Henning Brun Larsen som holdkaptajn. Kontakt os for mere information.

  Mange hold synes, det er motiverende at samle ind til Stafet For Livet og på den måde gøre en forskel i kampen mod kræft.

 • Hvem kan deltage som Fighter?
  Hvem kan deltage som Fighter?

  Alle, der har hørt ordene ”Du har kræft” kan deltage som Fightere til stafetten. Det vil sige nuværende og tidligere kræftpatienter.

  Fighterne går den første runde på banen iført gule t-shirts og er på den måde det hångribelige bevis på at kampen mod kræft nytter. Efter Fighterrunden er der et særligt program for Fighterne med mad og underholdning.

  Læs mere om at være Fighter og tilmeld dig her.

 • Hvor lang er banen?
  Hvor lang er banen?

  I Hørsholm har vi valgt, at have 2 baner. en kort bane på 800 meter og en lang bane på 1700 meter. Dit hold kan vælge at benytte begge baner, så skal vi blot vide det, så vi kan reservere to rundetællere til dit hold. 

  De forholdsvis korte baner betyder også, at man hele tiden føler sig som en del af arrangementet, når man er på banen, og at man kan mærke fællesskabet og sammenholdet mellem deltagerne.

 • Hvad betyder det at købe lys?
  Hvad betyder det at købe lys?

  En smuk del af Stafet For Livet er at vi tænder lys for personer, der kæmper mod kræft eller personer, som har tabt kampen.

  Du kan enten tænde et lys her på hjemmesiden eller til stafetten. Hvis du tænder lys her på hjemmesiden, sørger vi for, at din hilsen bliver skrevet på en lyspose og bliver sat op som en del af lysceremonien.

   

Se billeder fra stafetten her