Vær med til lysceremoni ved Greve Borgerhus

Formålet med Stafet For Livet er at fejre livet og fællesskabet samtidig med, at vi samler ind til kræftsagen. Stafet For Livet er også en anledning til at mindes dem, vi har mistet til kræft – og give håb, til dem der kæmper. Det sker blandt andet under den smukke lysceremoni, som finder sted ved mørkets frembrud.


Stafet For Livet har været afholdt i Greve i 10 år. I år skal vi have samlet en ny styregruppe, som kan føre traditioner videre og skabe nye, så 2024 bliver et år uden stafet i Greve. MEN - som under coronapandemien: Lysceremonien skal vi ikke undvære!


Vi inviterer derfor til Lysceremoni ved Greve Borgerhus lørdag den 24. august 2024 kl. 21:30.


Lysposer kan købes her på hjemmesiden - eller ved at kontakte Pia - pthorbjorn66@gmail.com.


Lørdag den 24. august fra kl. 16:00 vil det også være muligt at købe og dekorere lysposer ved Greve Borgerhus.


Har du lyst til at hjælpe med at sælge eller dekorere lysposer forud for stafetten, skal du endelig kontakte Pia. Har du lyst til at hjælpe med salg, dekoration eller opsætning den 24. august 16-20, hører vi også meget gerne fra dig!


Vi afholder møde for alle, der er interesserede i at arbejde for Stafet For Livet Greve i Greve Borgerhus 18. september 2024 kl. 19:00. Er du interesseret, må du meget gerne kontakte Marianne - mg@305.dk.


Vi glæder os til at se jer til endnu en stemningsfuld lyseceremoni!

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
0 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
6 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold