Stafet For Livet Gørding afholdes desværre ikke i 2019

Efter ihærdige forsøg på at finde frivillige til at videreføre Stafet For Livet Gørding, ser vi fra Kræftens Bekæmpelse desværre ikke mulighed for at afholde Stafet For Livet Gørding i 2019.


Kræftens Bekæmpelse har med en omfattende indsats fra både frivillige og ansatte forsøgt at finde nye frivillige til at danne en robust og tilstrækkeligt stor styregruppe i Stafet For Livet Gørding, men dette er desværre ikke lykkedes. Kræftens Bekæmpelse vælger derfor at sætte Stafet For Livet Gørding i bero for nu, hvilket betyder, at der ikke vil blive afholdt en stafet i Gørding i 2019.


En lille håndfuld frivillige fortsætter arbejdet med at samle en ny styregruppe med henblik på at afholde Stafet For Livet i Gørding igen i 2020 eller 21. Hvis du har lyst til at være med, er du meget velkommen til at kontakte undertegnede.


Vi ved, at rigtig mange deltagere, fightere og besøgende har fået rigtig meget ud af at deltage på de tre stafetter, som er blevet afholdt i Gørding af fantastiske, frivillige ildsjæle. Vi opfordrer til, at alle der har lyst til at deltage i Stafet For Livet benytter muligheden for at deltage på én af de øvrige stafetter i Danmark fx Stafet For Livet Esbjerg den 25.-26. maj eller Stafet For Livet Ribe den 14.-15. september.


Kræftens Bekæmpelse siger TAK til alle frivillige, fightere, deltagere, sponsorer og andre støtter, som har været medvirkende til at gøre Stafet For Livet Gørding til en højt skattet begivenhed for de mange deltagere. I har alle været med til at fejre livet, mindes dem, vi har mistet, og give håb og støtte til alle, der er ramt af kræft.


Projektkonsulent, Mette Nielsen

Tlf: 28 99 01 42

Mail: metni@cancer.dkIndsamlingsstatus

Tilmeldte hold
0 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold