I forlængelse af Regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring Corona er det desværre ikke muligt at afholde Stafet For Livet Glostrup i 2020. Styregruppen i Glostrup har besluttet af udskyde afholdelsen til 2021.


Vi ved, at deltagelse i Stafet For Livet er en helt unik oplevelse og har stor betydning for deltagere, Fightere og besøgende.


Vi vil opfordre til, at alle, der har lyst til at deltage i Stafet For Livet, gør brug af muligheden for at deltage på én af de kommende stafetter i Danmark, se her på siden for datoer og stafetbyer.


Styregruppen for Stafet For Livet i Glostrup og Kræftens Bekæmpelse siger TAK til alle frivillige, Fightere, deltagere, sponsorer og andre støtter, som har arbejdet med planlægningen af årets stafet. Vi ved, det er en højt værdsat begivenhed for de mange som allerede har deltaget i en stafet i Danmark og vi havde set frem til at afholde vores første stafet i Glostrup i år.


Vi håber at I vil bakke op om arrangementet i 2021, så vi alle kan være med til at fejre livet, mindes dem, vi har mistet, og give håb og støtte til alle, der er ramt af kræft.


Venlig hilsen

På vegne af Kræftens Bekæmpelse

Styregruppen for Stafet For Livet Glostrup


For yderligere information kontakt

Projektkonsulent, Iram Saif

Tlf: 2777 1079

Mail: isa@cancer.dk


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
5 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
4 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold